Стоян изхвърли Митко Шестака от "Фермата", последва рев

Гайдарят го надигра с 8:2 на Арената
22 ное 2020 08:15, Александър Попов
109
Стоян изхвърли Митко Шестака от "Фермата", последва рев
Снимка: Фермата

Македонецът Митко Шестака напусна "Фермата" на метри преди финала на шоуто. Винопроизводителят от Мелник този път пийна студена вода, след като загуби категорично на Арената от гайдаря Стоян.

Митко се превърна в любимец в шоуто и участниците го изпратиха със сълзи. Победителят Стоян пък горчиво се разкая, че е направил грешка при избора си на съперник и с победата си е изхвърлил от стопанството най-уважавания участник.

Гайдарят показа по-голяма бързина, сила и издръжливост в битката и победи с категоричното 8:2 опонента си.

"Искам да запомнят работата, да запомнят, че трябва да се работи, че трябва да се свърши всяка работа, както трябва. Работата трябва да се свърши, защото това е основното, за което сме дошли - да сбъднем една мечта", сподели на тръгване Митко.

Още по темата
"Чичо Митко е богатство! Той беше стълб, приятел, баща и учител", ревна Мария, след като мелничанинът си тръгна.

Феновете на шоуто обаче я определиха като лицемерна и виновничка за това Митко да си тръгне от риалитито.

Победителят Стоян пък горчиво се разкая, че е направил грешка при избора си на съперник и с победата си е изхвърлил от стопанството най-уважавания участник.

Гайдарят показа по-голяма бързина, сила и издръжливост в битката, смаза опонента си с 8 на 2 и така си гарантира още време в стопанството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
35
 
4
 
! Отговори
Стоян мъжкаря преди 3 години
А няма ли да коментирате на Стоян симулациите? Кое го боли - ръката, коляното, пръстите на краката ли са му счупени? Защо нищо не излезе при 2 прегледа и сума снимки? Куца ли или не куца последно? Нали избра чичо Митко, защото със сигурност отпада и да му правел път към финала?
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за "Маскираният певец" защо няма статия?
36
28
 
3
 
! Отговори
Искра Лалковска преди 3 години
голям хитрец и артист из Стоян. жалко за ног, а и за чичо Митко- Фермата няма да е същата.
35
2
 
9
 
! Отговори
До 44 преди 3 години
Ами не се знае какви инжекции са му били по нареждане на продукцията.
34
4
 
15
 
! Отговори
Всичко преди 3 години
му беше гаднярско, поведението, злословието, мързела, интригите, сдушването ми със злобата Надя, която подмолно уплита всички, и после се скрива.
33
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ква милена ве , ня тази е *** и има нужда от лекър, иначе се радвам за Стоян че натри физиономиите на злобарите. Надявам се на финал Боби Стоян и там който спечели
32
7
 
18
 
! Отговори
Най-свестните преди 3 години
във фермата са Стоян, Поли, Асен, Милена, македонецът, който се контузи и напусна, Борислав с резерва, защото си трае за някои несправедливости, чичо Митко също, но тъй като е възрастен с опит и той си трае. Гаднярите са Дана, Антония, Ангел, баба Яга Надя, която е от Варна, злобната Мария, Петър, Калоян, Ваня. Данчо е уравновесен в работата.
31
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На дуели за оставане във фермата задължително трябва да излязат Калоян+Петър, Боби+Данчо, Милена+Даяна, Надежда+Мария.Не само едни и същи.Да се промени регламента който спечели дуел за отпадане,той става фермер на седмицата,иначе глутницата хиени винаги ще се въртят у фермерската къща.
30
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ни един смс няма да пусна ,нито ще купя тениска , "алманах" или календара на _ _ _опосумите от алчност се побъркаха !а Боби може да е силен ,ама не е смел -нагаждач към гадните ,що не защити Стоян ?много се обижда на , ама като обиждат другите и той трае като _ _ _
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно се вижда какво става когато до едно злобно същество/Надежда/застане още едно/Калоян/и после се заредят Мария,Петър,Куку Ванче-опорочава се иначе добрия замисъл на предаването.А Иванушка и Андрешко от пубертета направо навлязоха в андропаузата и лиготиите и пристрастията им са същите като на 13/14 възраст.Бойкот на тениските им и алманаха за да не пълнят гуши за сметка потъпкването на човещината у човека.
28
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опа, чичо! Чичо, Митко! Чичо Митко пие всичко! Иска млади хубавици! Само палави тигрици!Стояне, стани футболист, умееш драматургията.
27
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мария с избора си за дуелист (стоян)какво е очаквала, много ясно че праща Шестака в къщи, да беше избрала онази Дая. Дая и Данчо са мега ***. Петър физически е много по зле от стоян даже
26
7
 
10
 
! Отговори
бааа го преди 3 години
Някой гледа ли я тази боза?!
25
5
 
11
 
! Отговори
До Саки преди 3 години
Затова няма казарма. Защото ражда такива като теб. Но света е шарен и затова е прекрасен. Със здраве!
24
26
 
12
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Стоян е на 34 години,а изглежда на 50. То корем,то гуша. Младо момче ,а запуснат.
23
3
 
36
 
! Отговори
... преди 3 години
Проповядвали българското???Сериозно ли? Тея са готови да те разчекнат за пустите парички. Насочиха прожекторите върху Стоян за единия рейтинг. Безкруполни лешоядчета....
22
22
 
4
 
! Отговори
Саки преди 3 години
Абе този Стоян, на такива ,като него в казармата им викахме стационарен щъркел. Който е ходил казарма ,знае какво значи.
21
2
 
14
 
! Отговори
... преди 3 години
Дуел срещу Мария и Петър. Все пак съперниците трябва да са равностойни.
20
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да всеки има право да избере когото си реши. В случая Милена пълни главата на Стоян, който милия е толкова наивен, че прави каквото му кажат а не каквото реши. Съжалявал, ами да е мислил. Боляло го крака, после "нищо сериозно". Ту куца, ту не. Каквото и да говорите поведението му не е мъжкарско и достойно.
19
5
 
42
 
! Отговори
Въпроска ? преди 3 години
Стоян победи още на Алманаха защото Димитровен е правилния отговор. Дали в Алманаха е посочен грешния отговор на Андрей ? Митко се представи достойно на битката, а недостойно е поведението на агитката му. Защо не избраха " иконата " си Митко за фермер? Много крокодилски сълзи проляха змията Надя, ножарката Мария ,хепи мома Ванче, самоопределилия се като ла.но Калоян . Андрей защо не посочи вратата на пилота заради отправените към Стоян закани ? Фермата 6 не показа траиции в отношения и дейност