Стоян изхвърли Митко Шестака от "Фермата", последва рев

Гайдарят го надигра с 8:2 на Арената
22 ное 2020 08:15, Александър Попов
109
Стоян изхвърли Митко Шестака от "Фермата", последва рев
Снимка: Фермата

Македонецът Митко Шестака напусна "Фермата" на метри преди финала на шоуто. Винопроизводителят от Мелник този път пийна студена вода, след като загуби категорично на Арената от гайдаря Стоян.

Митко се превърна в любимец в шоуто и участниците го изпратиха със сълзи. Победителят Стоян пък горчиво се разкая, че е направил грешка при избора си на съперник и с победата си е изхвърлил от стопанството най-уважавания участник.

Гайдарят показа по-голяма бързина, сила и издръжливост в битката и победи с категоричното 8:2 опонента си.

"Искам да запомнят работата, да запомнят, че трябва да се работи, че трябва да се свърши всяка работа, както трябва. Работата трябва да се свърши, защото това е основното, за което сме дошли - да сбъднем една мечта", сподели на тръгване Митко.

Още по темата
"Чичо Митко е богатство! Той беше стълб, приятел, баща и учител", ревна Мария, след като мелничанинът си тръгна.

Феновете на шоуто обаче я определиха като лицемерна и виновничка за това Митко да си тръгне от риалитито.

Победителят Стоян пък горчиво се разкая, че е направил грешка при избора си на съперник и с победата си е изхвърлил от стопанството най-уважавания участник.

Гайдарят показа по-голяма бързина, сила и издръжливост в битката, смаза опонента си с 8 на 2 и така си гарантира още време в стопанството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
10
 
! Отговори
Грешка от бързане преди 3 години
През октомври са празниците
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Димитровден приключват строежите и се освобождават дюлгерите.На Петковден слагат край на селскостопанската работа и ратаите си тръгват.Празниците са много близки и все през ноември и затова хората ги бъркат. Има и още нещо - Димитровден е по-тачен празник, оттам и объркването.
16
1
 
36
 
! Отговори
... преди 3 години
Петърчо има късмет, че Стоян не избра него. И в двата дуела. Балонче. ХихихиЗащо тая злоба у всички. А лалугерите си следват паричките и кирливия рейтинг. Проповядвали българското. Ако това е българско хич да ги няма. Проповядват само злобата и сеирджийството!!!!!! Пусти пари проклети...
15
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много злобни хора в тази Ферма бе, много посредственост и дребнавост, както и яки комплекси-това Мара, Надя, Калоян и Петър, направо ужас. Ако тази седмица пак някой от двамата клоуни е фермер спирам да гледам предаването....
14
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айдееее, всички толупи рано или късно ще си ходят у дома. Какво са се разциврили толкоз. Голям праз! Малко прекаляват с драмата.
13
4
 
37
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Браво ,Стояне! Очаквай сега злобарите да позеленеят още повече.Дребни жалки душици!Стегни се и им покажи какво можеш!
12
4
 
45
 
! Отговори
Неизвестен преди 3 години
Напред Стоянов!Покажи и на останалите,че са кухи,и недостойни да победят!Калоян ***,Петър помияра,злобните Нада,Мария иванчето кречеталото вън от фермата много скоро!
11
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стоян го би още на измисления им "алманах" , защото ратаите се пускат на Димитровден ,а не на Петковден !Ни Боби,ни никой не заслужава да победи - Никой няма Смелост и Доблест да застане на страната на Несправедливо унижавания Стоян -кискат се и траят като *** !Хора, Никакви смс ! лалугерите и те са извратеняци
10
1
 
51
 
! Отговори
Фермата 6 преди 3 години
Стоян даде верен отговор и на Алманаха за разпускането на ратаите- това е Димитровден, но двамата *** Иван и Андрей излъгаха за отговора, не е Петковден. Така, че победата е пълна - 10 точки за Стоян, а нула за Митко. И при теглене на каруцата Стоян беше много бърз, но Иван каза, че със секунди.НЕЩАСТНИЦИ.
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С какво подобни предавания допринасят за повишаване интелектуалното КПД на българите,като цяло?А Игри на волята,Маскираният певец ? С ужас очаквам започване на предаването Като две капки....с участието на дмата лигльовци наричащи себе си артисти!
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време викахме "шестаци" на бивши полицаи, като бъзик, че няма бивши полицаи, а са станали просто агенти на 6-ти отдел на ДС....
7
1
 
9
 
! Отговори
До Викат му Шестака преди 3 години
и роднина е Цецо шестака
6
5
 
25
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
тия простотии винаги съм се чудил кой ги гледа, само тъпотии по телевизията
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на автора. Нито веднъж не се е повторил
4
5
 
6
 
! Отговори
Викат му Шестака преди 3 години
щото номерът на волвото му е 6666.
3
10
 
19
 
! Отговори
Баро Вкаров преди 3 години
Гледа ли някой тея тъпни?
2
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не го гледам заради двамата некадърника,които лансират толкова много години.Така ни пробутват всякакви-певици без глас,водещи поредни метреси или дъщери на други некадърници,велики хора завършили ТОХ-а и пр.А наистина великите българи-образовани,силни духом и родолюбци никой не ги показва.
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах го предаването за първи път.Всичко е толкова изкуствено.