Хейли Бийбър ни показва как да носим кожени дрехи

Моделът избра черен латексов клин
26 ное 2020 23:45, Дарена Найденова
5
Хейли Бийбър ни показва как да носим кожени дрехи
Снимка: БГНЕС

Хейли Бийбър показа колко стилни могат да бъдат кожените тоалети.

Със сигурност 24-годишната звезда разбира от мода и много добре знае как да бъде забелязана по улиците на Лос Анджелис. Супермоделът може да направи така, че дори едни обикновени панталони, огромни маратонки и голям суитшърт да изглеждат като тоалет от висшата мода. Последната ѝ визия обаче със сигурност е излязла от подиумите, тъй като е дело на известна марка.
 
На 20 ноември Бийбър беше забелязана да напуска офиса на стилистката си Мейв Райли, а тоалетът ѝ беше перфектен. Този път звездата заложи не само на удобството, но и на стила. Тя беше облечена от горе до долу с марката „Yves Saint Laurent“, комбинирайки кожено яке, блуза без ръкави, кожени панталони с висока талия, дизайнерски колан и черни обувки на висок ток. Към всичко това Хейли добави и миничантичка от „Yves Saint Laurent“, която чудесно се вписваше в тоалета. Цялата визия на звездата се оценява на 10 830 долара.
 
И докато някои смятат, че Бийбър просто иска да разходи дизайнерските си тоалети, то други забелязаха скрито послание в начина ѝ на обличане. През последните месеци в социалните мрежи се завъртяха слухове, че Хейли е бременна, но самата тя отрече тези твърдения. Въпреки това, фенове все повече настояваха, че звездата крие коремчето си и съвсем скоро ще обяви щастливата новина. Именно затова част от скептиците за бременност използваха последната визия на Хейли, за да отхвърлят всички теории за бъдещо бебе.
 
Какво ново още за Хейли Бийбър, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама, не ми ги показвайте тия куркозъбели бе! Отивам да си лея куршум за уплах.
3
0
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
ХАхахахахахахаха, на това тяло и скъсан чувал да сложиш, ще му седи перфектно и после само си сложи името и го продай на някоя квартална дебелана, да се чуди що не изглежда като нея :)))
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От къде ги измисляте тия заглавия, не можете ли да си носите дрехите без някой да ви показва как става това. Нямате ли идея за по нормални и по вдъхновяващи заглавия които не фаворизират никого и нищо и са за свободните хора и свободния избор. Всичките ви заглавия намекват за някаква ограниченост и подчиненост в която се поставяте сам самите вие. Много разочароващи заглавия и дори отблъскващи. Аз това писание няма да го чета.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направила си яке от на Бийбъра вожата