Маникюр в червен цвят - няколко лесни идеи, които да пробвате

Ползвайте матов лак и някои декорации
28 ное 2020 16:00, Иванка Гъркова
0
Маникюр в червен цвят - няколко лесни идеи, които да пробвате
Pixabay

Червеното е универсален цвят, който много от нас предпочитат за своя собствен стил. А с наближаването на Коледа, е сред най-използваните в маникюра. Причината е, че с него могат да се изобразят най-различни картинки, освен това се съчетава с доста други нюанси.

Какво е значението на цвета? 
 
Червеното е нюансът на кръвта. То се свърза с любовта, страстта, както и с емоции като радост, гняв, злоба. Смята се, че символизира енергичност, лидерство, смелост и увереност.
 
Като топъл цвят, червеното стимулира въображението, подобрява дишането и може да покачи либидото. В Китай се използва за късмет и просперитет.
 
И тъй като червеното се забелязва от километри, може да привлечете вниманието с него, като поискате то да украси ноктите ви за вашия следващ маникюр. Предлагаме ви няколко идеи, които са подходящи както за средни, така и за по-дълги плочки: 
 
1. Матовочервено
 
Тук ноктите са по-заострени от двете страни. Използва се по-тъмен матов лак за нокти, като акцент в маникюра са безцветните линии, които се получават чрез самозалепващи се ленти.
 
На един или повече нокти върху самата лента може да разположите дребни бижута за нокти, например имитация на скъпоценни камъчета.
 
Още идеи за маникюр в червен цвят вижте вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари