Стюардесата Ваня изхвърли Милена от "Фермата"

Битката на Арената завърши с категоричен резултат
29 ное 2020 11:39, Александър Попов
96
Стюардесата Ваня изхвърли Милена от "Фермата"
Милена напусна за втори и последен път шоуто. Снимка: Фермата

Стюардесата Ваня Илиева безапелационно отстрани адвокатката Милена Станджикова от надпреварата за голямата награда от 100 000 лева две седмици преди финала на "Фермата".

Юристката напусна шоуто за втори път, след като веднъж бе победена на Арената от Антония, но получи право да се върне в стопанството и да продължи участието си.

Двете премериха сили в четири битки, но стюардесата се оказа по-пъргава в решаващия, последен сблъсък. Ваня нареди по-бързо своето домино, докато умело се пазеше от пукащия край нея слаб ток, докато Милена подскачаше от болка при всяко докосване до проводниците.

Стюардесата демонстрира превес и в останалите битки, като надви опонентката си с финален резултат от 9:1 точки и отпразнува победата си с радостен танц, подкрепяна от повечето участници.

Ваня излезе на Арената амбицирана да отстрани Милена, след като юристката я нарече "дребна душа".

В стопанството адвокатката беше в лоши отношения с повечето участници, които смятаха, че тя не работи достатъчно, а посвещава времето си на интриги. Единствената й приятелка в шоуто остана актрисата Даяна Ханджиева.

Въпреки загубата, Милена не свали усмивката си и напусна с гордо вдигната глава.

"След второто ми влизане в играта мотивацията ми беше съвсем различна. Влязох, за да развия себе си и своята адаптивност, да изчистя неща, които не харесвах. Мисля, че успях", заяви Милена.

Милена сподели, че това, че често е била ратай е било нейна стратегия.

"Групата си мислеше, че ме изолира, но аз се връщах с усмивка и ведро настроение, а на тях всичко това им идваше в повече", каза тя.

Милена сподели още, че най-близък приятел от "Фермата" за нея е Асен. Той спазва правилата, има подобна на моята ценностна система, ще поддържаме отношения със сигурност, каза тя. Стоян и Дая също са хората, с които е станала близка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това вече не е формата "Фермата",това е Фермата на Лидл и на фирмата/не помня името/за мляко.Лош кастинг от дребни душици,карат им млякото наготово,дават им пари да пазаруват от Лидл,така и баба знае да живее у ферма.
66
2
 
23
 
! Отговори
Кастинг преди 3 години
гледам и фермата и Master Chef. Участниците в кулинарното шоу са възпитани, толерантни, интелигентни, радват се на успехите на колегите си. Разделят се с усмивка и удовлетворение. Просто многооо добър подбор, и много добри шефове. Сякаш си в мечтаната България. Докато Фермата се *** в чалга и простотия.
65
13
 
10
 
! Отговори
без коментар преди 3 години
Само си задайте въпроса защо на трибуната нямаше подръжници за Милена???Дори и Стоян накрая си замълча...а Даяна постоянно и се караше...ЗАЩО ЛИ????
64
19
 
8
 
! Отговори
Гацо Бацо Фиуй ЪРььь преди 3 години
Само като видя НАЛУДНИЧИВИЯ поглед на адвокатката , мазната и усмивка и постоянното и желание да гушка некой/по подобие на ДАЯНА/ ми се допровръща от погнуса!То бива двуличие,злост и наглост но нейното няма граници.
63
13
 
4
 
! Отговори
Пешо Питанката преди 3 години
В задачата се пита кой получи дървения ФАЛОС от Ангел и защо го получи????Като си отговорите на тези тютю-тютю/петит-петит/въпросчета ще ви стане ясно коя е най-по-по-най очуканата флигорна във ФЕРМАТА!!!!
62
3
 
21
 
! Отговори
Дидка преди 3 години
Победната песен на стюардесата -" Чок банана, дека е банана ? Юхуу ! Май Даяна го хвана -а-а ! " Шоуто на стюардесата продължава - смях и сълзи. Най- стойностно и забавно за зрителите беше когато Ванче се опитваше да открие фамилията на Васил Априлов . Това не е като да слухтиш, клюкариш и мразиш по образованите съперници.
61
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 65 Ти да не се имаш за интелигентен . Милена е гнусен *** , тотално луда и неграмотна. Как 1 път не взе имунитет от ратайство, познанията и за историята са на ниво 3ти клас. Най-слабите жени във фермата и скъсаха гъзаа на арената.
60
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В царството на простащината, интелигентните са "не нормални"!
59
5
 
19
 
! Отговори
Марга Рит преди 3 години
До 43 Сигурно ми хлопа дъската, щом може да отдели зърното от сламата. Достойните у нас не за първи път са наричани луди. Имам предвид, че Милена е с достойно поведение.
58
2
 
16
 
! Отговори
до 62 преди 3 години
Пише се съжаление,идва от съжалявам.СъжЕлявам те за неграмотността.
57
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то няма новина Ванчето наритало глупавата юристка със заучените фрази. Съжелявам мъжът и ,сигурно за това кара мотор,за да е далеч от лудия ***
56
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гОлЕмО важно,че Крейзи Ванче "изхвърлила" Милена от предаването,като през цялото останало време не спря да се излага.Точно дребна душа е Ваня,сеирджийка,лепка,чуйте и само речника и обръщенията и епитетите към хората вътре,не ги изреждам защото са забранени думички от сайта.А са забранени защото не са лицеприятни.
55
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваня като е навлязла в пубертета толкова и е харесало,че забравила да излезе.Ще си кара така и няма и да усети кога ще влезе в климакса.Защото и в двата периода всичко е Юхуууу...акъл море,глава шамандура.
54
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не заслужава 100 хиляди.Иван и Андрей да закупят с тях кувьози за родените преждевременно деца.Поне да има нещо положително от цялата тази пошлост която сътвориха като оакаха хубавия замисъл на предаването.
53
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фермата показа,че когато сред тълпата има един интелегентен и образован човек, простафелите се групират да го унищожат.Към тях се присъединяват и хората натрупали пари/в случая продуцентите/.Така е и в политиката която е отражение на обществото.Затова и нямаме свестни политици.
52
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кукуто се самоопределя като "шматка",явно си мисли че това е комплимент.
51
23
 
9
 
! Отговори
анаЛизатор преди 3 години
Стюардесата Ваня изхвърли адвокатката Милена от "Фермата".И аз така изхвърлям от дома си мръсните парцали!!! СЕ ЛА ВИ...животът е сурав и кУрав!!!
50
5
 
32
 
! Отговори
да преди 3 години
Най-простото и злобно същество във фермата е Надка. Абсолютна ***.
49
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега цяла седмица във фермерската къща ДанЮ Жалкия и Чок банана Ваня ще ронят сълзи"човек" той по Дая,тя по Пешо,че са ги отхвърлили.
48
3
 
21
 
! Отговори
82920202 преди 3 години
Кьоравото Ванче ли е спечелило. Жалко