Стюардесата Ваня изхвърли Милена от "Фермата"

Битката на Арената завърши с категоричен резултат
29 ное 2020 11:39, Александър Попов
96
Стюардесата Ваня изхвърли Милена от "Фермата"
Милена напусна за втори и последен път шоуто. Снимка: Фермата

Стюардесата Ваня Илиева безапелационно отстрани адвокатката Милена Станджикова от надпреварата за голямата награда от 100 000 лева две седмици преди финала на "Фермата".

Юристката напусна шоуто за втори път, след като веднъж бе победена на Арената от Антония, но получи право да се върне в стопанството и да продължи участието си.

Двете премериха сили в четири битки, но стюардесата се оказа по-пъргава в решаващия, последен сблъсък. Ваня нареди по-бързо своето домино, докато умело се пазеше от пукащия край нея слаб ток, докато Милена подскачаше от болка при всяко докосване до проводниците.

Стюардесата демонстрира превес и в останалите битки, като надви опонентката си с финален резултат от 9:1 точки и отпразнува победата си с радостен танц, подкрепяна от повечето участници.

Ваня излезе на Арената амбицирана да отстрани Милена, след като юристката я нарече "дребна душа".

В стопанството адвокатката беше в лоши отношения с повечето участници, които смятаха, че тя не работи достатъчно, а посвещава времето си на интриги. Единствената й приятелка в шоуто остана актрисата Даяна Ханджиева.

Въпреки загубата, Милена не свали усмивката си и напусна с гордо вдигната глава.

"След второто ми влизане в играта мотивацията ми беше съвсем различна. Влязох, за да развия себе си и своята адаптивност, да изчистя неща, които не харесвах. Мисля, че успях", заяви Милена.

Милена сподели, че това, че често е била ратай е било нейна стратегия.

"Групата си мислеше, че ме изолира, но аз се връщах с усмивка и ведро настроение, а на тях всичко това им идваше в повече", каза тя.

Милена сподели още, че най-близък приятел от "Фермата" за нея е Асен. Той спазва правилата, има подобна на моята ценностна система, ще поддържаме отношения със сигурност, каза тя. Стоян и Дая също са хората, с които е станала близка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
7
 
20
 
! Отговори
Психолог преди 3 години
Остаряващите несемейни жени и мъже се стремят да компенсират нуждите и липсите в други сфери, много често безсмислени и ненужни. Това неминуемо ги води до депресии на самоосъзнаването и смисъл на битието.
6
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милена след Фермата ще се прибере при прекрасното си семейство,а Куку Ванче ще остане само с един Чок банан,защото е досадна като конска муха.Иначе си заслужи финала с 3те дуела за разлика от Мария,Даяна,Надежда и ДанЮ Жалкия които гледаха битките на арената само отвисоко и отдалеч.
5
12
 
29
 
! Отговори
Ами сега? Ихуууу преди 3 години
Ококорената Хепизастаряваща мома спечели... И какво от това? Ще се намери ли мъж който да сподели живота си с нея?
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За едни пари да се гавриш със другите хора дали е демократично. Няма се питаме сложни въпроси, напред към светлото бъдеще със фермерите екстремисти.
3
33
 
27
 
! Отговори
Компот преди 3 години
Тази Милена е рядко дразнеща жена с налудничав поглед. Има някакво нереално високо мнение за себе си и се *** за повече от останалите. Непонятно е за мен как някой я харесва.Жал ме е за съпруга й.
2
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако искате да видите селияндурски екземпляри на малкия екран гледайте 'Фермата'.Ако нямате ежедневен достъп с подобни също!
1
24
 
6
 
! Отговори
Men преди 3 години
Чудесно. Изхръвлиха ***