Кралското семейство подкрепили Хари и Меган в труден момент

Макар и от разстояние, те били съпричастни към тъгата им
2 дек 2020 10:18, Петя Славова
11
Кралското семейство подкрепили Хари и Меган в труден момент
Снимка: БГНЕС

Самата Меган Маркъл го обяви миналата седмица в изключително вълнуваща статия - Хари и тя са загубили през юли бебе, което са очаквали и което никога не се роди, нещо, което ги е оставило потопени в най-голямата тъга, предава БГНЕС.

Месеци по-късно те имат много причини да бъдат щастливи и, както Mirror разкри, една от тях би била, че както принц Чарлз, така и Уилям са били един от големите им привърженици, въпреки разстоянието и въпреки приказките за лошата връзка. между тримата, откакто се преместиха в Америка. В крайна сметка, Уиндзор се оказаха много повече от кралско семейство – те са истинско семейство, съобщава "Гламур".

Уилям и Хари са успели да парират различията си, надяваме се определено, преди най-тъжния момент от живота на херцозите на Съсекс. Въпреки че не е направено изявление от Лондон, източници, близки до Уиндзор, потвърдиха пред пресата, че са били съпричастни на болката им и че са ги подкрепили, макар и отвъд океана, за да им помогнат да преодолеят загубата си.

Същото се случи и с Чарлз, който винаги е бил до него в решението му да се оттегли от обществения живот и дори е с огромна заслуга за финансирането на закупуването на имението Монтесито, в което живеят Меган, Хари и Арчи.

Всъщност, няма да има коледно събиране поради ограниченията на живота в разгара на пандемия. Но Уелс, Съсекс и Кеймбридж ще бъдат обединени в най-странната си Коледа.

Меган разказа в статията си от "Ню Йорк Таймс" страданието, което са преживели като родители и описа сълзите на съпруга си, дълбоко засегнат от всичко, което се случва. Да, Хари е човек и той е баща, скърбящ за загубата на сина си. И е облекчение да се знае, че собствените му баща и брат са били до него през онези тъмни дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как кой ги пише - Google translate.В екипа на днес.бг има техни фанатичн фенове и трябва всячески да ни накарат да съчувстваме или да се прехласваме по две безполезни същества.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майко мила, кой ви е превеждал тази статия?! До кой клас е учил? Че той не схваща значението на думи като привърженик и определено. А за единствено-множествено число, членуване, запетаи и идея си няма. В статия от 9 изречения има над 30 граматически, смислови и стилистични грешки. До какво дъно е стигнала т.нар. ни журналистика...
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези спонтанни аборти са много често явление за съжаление, милиони жени по света изживяват това нещастие, преодоляват го, но никой не пише нищо за това. Поради каква причина трябва да знаем за Мегън, тя е е дна от многото и доколокото знам с България няма нищо общо, лично не я подзнаваме, а тя за нас даже не е чувала?
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка трета жена по света е претърпявала спонтанен аборт. Не съм чела да пишете статии за тях? Нали искаха анонимност, дайте им я!
5
2
 
11
 
! Отговори
Petar, NY преди 3 години
Не може и вълкът сит и агнето цяло. Като искаш нормален живот и анонимност в Канада не пишеш статии, че си направила спонтанен аборт за да привличаш внимание. Повечето пт нас познават жени които са минали през това. Станаха ми доста антипатични. Меган го води за носа.
4
1
 
4
 
! Отговори
гост преди 3 години
"Труден момент" - притесних се! Реших, че си е счупила маникюра ...
3
1
 
15
 
! Отговори
Не преди 3 години
разбирам защо ни занимавате с тези същества? И още по-лошо, който прояви отрицателно отношение към дописките ви, или даже незаинтересованост следва trиене...Британците нека си тачат и обичат въпросната институция, но ние си имаме достатъчно други неща на главата та да се вълнуваме и от тия!!!
2
0
 
11
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Тези са като нашите брадчеди, постоянно се карат и хапят помежду си,но иначе са си глутница и се подкрепят и обединяват при опасност.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и за тези ли да мисля сега драги ми сънародници?