Лолита, Маша, Никол... Кои са най-известните гаджета на Гришо?

Повечето от бившите му са по-големи от него
3 дек 2020 17:05, Иванка Гъркова
34
Лолита, Маша, Никол... Кои са най-известните гаджета на Гришо?
БГНЕС

Григор Димитров е най-разпознаваемото лице в родния тенис. Дори и да не разбират от този спорт, хиляди българи сядат пред телевизорите и му стискат палци по време на неговите мачове. Той е един от любимците на народа, прославил страната ни зад граница, за което получава доста хвалби, но загуби ли – не му спестяват критиката. Той е ракета номер едно на България, но и секссимвол за доста от феновете си от женски пол. Макар и да не схващат нищо от играта му на корта, някои дами нямат против да го наблюдават с часове. А да се запознаят лично с него е една от мечтите им.

„Ще те изям!“, „Толкова си чаровен“, „Много си секси“, „Невероятен си“, „Сладур“, „ Много горещ“, „Искам да те видя без тениска“, „Обичам те, Гришоооо“, са само малка част от коментарите, свързани с външния му вид, които неговите почитателки оставят под снимките му в социалните мрежи.
 
Думите „Мачкай, Гришо!“ се превърнаха в нарицателно за най-големите успехи на тенисиста през годините. Но не говорим само за тези в спорта, а и в любовта. За него тенисът е целият живот и според някои – най-голямата му любов. Всъщност той никога не е коментирал дали наистина е бил влюбен, но по последните му гаджета можем да съдим, че определено е ценител на женската красота, за която винаги ще намери малко място в сърцето си.
 
Според нашенеца, единствената жена, която го вдъхновява и го кара да върви напред, е неговата майка – Мария Димитрова, с която той има силна връзка. Е, бързаме да уточним, че в никакъв случай не бива да се бърка с мамино синче!
 
„Тя е единствената. Защо ме вдъхновява? Познавам я цял живот и никога не съм я виждал да си сменя настроенията или нещо подобно. Тя винаги е била силна. Вероятно всички майки са такива, но е толкова хубаво да имаш някого, когото да наречеш „мама“. Някой, който може да ти бъде и приятел, не просто да разчиташ на него“, казва той.
 
Кои са най-известните жени, владеещи сърцето на Григор Димитров през годините? 
 
Лолита Османова – 2020
 
След като остана сам по време на пандемията и се фокусира върху домашните тренировки, Гришо сякаш ни притесни с това, че по-скоро би станал модел (има свой стил на обличане), отколкото да хване нова приятелка. Но ето че се намери жена, която отново да го направи щастлив и да сподели неговата страст към тениса. Отскоро той вече не крие връзката си с Лолита Османова, която присъства на няколко негови мача, но предпочиташе да крие лицето си с тъмни очила и шапка.
 
Красавицата е дъщеря на един от най-известните руски олигарси от кавказката република Кабардино-Балкария – Елдар Османов, който заради проблеми с властите бяга в Монте Карло, където устройва живота си. За разлика от бившите на Димитров, тя е по-малка от него на години – 25, но за сметка на това вече има един неуспешен брак зад гърба си.
 
През 2017 г. Лолита се омъжва за Гаспар Авдолян – син на друг известен олигарх – Алберт Авдолян. Сватбата им се състои в Лос Анджелис, в залата, в която раздават филмовите награди „Оскар“. За съжаление, година след пищното им бракосъчетание за милиони, двамата се развеждат.
 
„Каквото и да решиш да правиш, увери се, че те прави щастлив“. Това пише Османова към една от последните си снимки от Монако в Instagram, с което сякаш иска да каже на света, че това да бъде с Григор Димитров е поредният ѝ правилен избор.
 
Според световните медии, Лолита също обожава тениса, дори мечтаела за кариера на корта, но заради контузия се отказала още в началото.

Никол Шерцингер – 2015 
 
За влечението на Гришо към по-възрастните жени говори и връзката му с Никол Шерцингер. Тя стартира още през 2015-а, но двамата се появяват официално пред медиите през януари 2016 г.
 
Певицата, станала по-известна с участието си в групата „The Pussycat Dolls“, а по-късно и като жури в няколко големи музикални формата, е с 13 години по-голяма от българина, но тази разлика не им попречи да са заедно близо две години и половина.
 
„Когато Гришо губи, губи само за себе си. Когато целува, целува за цял народ“, шегуваха се много българи по повод взаимоотношенията на тенисиста със знойната Шерцингер.
 
„Дългите разстояния са проблем за всички. Особено когато си много зает и непрекъснато пътуваш. Не претендирам, че знам всичко за любовните връзки, защото аз все пак съм голямо момиче със страстно сърце, което обича да обича“, казва певицата за честите раздели с хасковлията поради натоварените им графици. Заради един такъв – в неговата родина, тя дори го последва до София, като за малкото време, в което беше с него, успя да отиде до Боянската църква и да види някои други забележителности, за които да разказва.
 
Още за жените в живота на Григор Димитров вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Николчето си беше много арна, ама тоя аскювски *** не успя да я задържи. Затова сега да ходи със съветски златотърсачки
28
0
 
12
 
! Отговори
Тиква преди 3 години
Голяма "гордост" тоя Жиголо, единствен в тениса, който спал със горилата уилямс.
27
0
 
10
 
! Отговори
Митев преди 3 години
А стига вече, де. Не ви ли писна да пишете глупости? Всъщност мъж, който се хвали с коя жена спи не е мъж, а м у х л ю!!! Избива комплекси.
26
0
 
0
 
! Отговори
5 преди 3 години
Един българин да стане по-известен в света и само него го чоплите ден и нощ.Ами нормално, като няма други дай сега и с гаджетата му да ни занимавате, щото ни е много важно.
25
2
 
2
 
! Отговори
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ.... преди 3 години
А Андреа кога?
24
3
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Ковида Елмехеро 19 ...,...хремичка,ама според медиите голяма любов го била хванала!
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пък следващия може да се казва Джордж. Знае ли човек?!
22
2
 
10
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 3 години
Днеска минавам покрай стаята на най-малката щерка-старата ни мома, и я слушам да нарежда: Господи мили Боже, нищо не искам за мене, само ти са моля, на мама и тати хубав и богат зет да дойде, пък в краен случай може и ей тоя Гришо бе... Еййй тъй ми стана мило за детето-как за нас са е замислило бе...
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пред Серена всички бледнеят, поне на този фронт Гришо доказа, че е сериозен играч, щом с нея се справи. Разбира се можеше да блесне още повече ако беше оправил и милата й сестричка!
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изтърва той Серина Уилиамс, много добър материал.
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо ми писна от тоя Гришо. Да ходи да се гръмне някъде, няма само за него да слушам
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще е хубаво да обръщате повече внимание и на семейните ценности в този сайт.
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Този с това остана известен. Нещо като Курникова. Нищо свързано със спорта. Само женска платена
16
2
 
8
 
! Отговори
---- преди 3 години
Не ме занимавайте с глупости бе!
15
2
 
22
 
! Отговори
Е.. Гринго преди 3 години
Щом още не е ошляпал Николета Лозанова не ми го фалете.
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички са разведени или недевсвени.
13
3
 
12
 
! Отговори
sd преди 3 години
Гришо върви по пътя на Жизиса, само дето не прави деца наляво и надясно.
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще пуснете статия за жените на Милко Калайджиев..?
11
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със Серена Уйлямс направо ми ,"спря тока"!От тогава гледам на него със страхопочитание-той може да го"вдигне"и от камък на земята.Мели всичко-евалла мен!
10
6
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Жените на Гришо няма да ги запомним, но с успеха му в тениса ще го запомним.