Селена Гомес - модната кралица на годината

Изпълнителката беше забелязана на снимачната площадка на новия си филм
7
Селена Гомес - модната кралица на годината
Снимка: БГНЕС

През годините Селена Гомес е показала, че разбира не само от пеене. Тя се е доказала на големия и малкия екран, както и на модната сцена. Изпълнителката служи като вдъхновение за младите, залагайки на различни и красиви тоалети, независимо дали става дума за професионални ангажименти или за разходка из природата.

Тази година Гомес ни показа, че може да бъде секси както в бански костюм, така и в официална рокля. Именно затова е съвсем нормално да погледнем към нея, когато искаме да изберем дреха, която едновременно да е стилна и да ни топли през зимата. Изпълнителката беше забелязана на снимачната площадка на новия си филм, а тоалетите ѝ си струват да бъдат копирани.

Разбира се, най-вероятно визията ѝ е дело на професионални дизайнери, но все пак не можем да отречем колко добре изглежда Селена в няколко различни палта. На една от снимките тя е облечена в червен гащеризон, съчетан с ниски зелени ботуши, светлозелена маска и бяло пухкаво палто.

Следващите ѝ визии се състояха от още няколко добре съчетани дрехи, като кариран панталон, ботуши и късо палто. Те се допълваха от жълта зимна шапка, слънчеви очила и големи слушалки. През едното си рамо Гомес беше преметнала дамска чанта. По време на почивката си от снимките, Гомес заложи на нещо свое. Пред караваната си тя бе забелязана да носи удобен, пухкав бял спортен комплект, одеяло в същия цвят и отново зелена предпазна маска.

Вижте Селена Гомес в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
Селена е страхотна
5
1
 
5
 
! Отговори
Бай Хой преди 3 години
У съседното село има няколко ей такива "красавици", викат били от Рим.
4
4
 
3
 
! Отговори
Тя има лош дъх преди 3 години
Таа бая си угажда... Кой знае как буха гюмнери и бабин бобец, малкото прасунче
3
4
 
2
 
! Отговори
A3 преди 3 години
towa tjuflek li e ili nedoklatena kifla. ne znaeh che e pewica shtoto ne sam ja chuwal. a pak kato gledam kak izglejda i modata e da si debela, opredeleno e kralidcata
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахха тоя гном може да е кралица на смърфовете и никой друг. Телосложението й е добро за брезент.
1
2
 
7
 
! Отговори
Диетолог преди 3 години
Детенцето е започнало да прилича на леличка. Ще бъде по-известна ако обяви , че пости.