Зехтинът - в основата на козметиката на Дженифър Лопес

Колекцията на изпълнителката излиза на пазара на 1 януари
9
Зехтинът - в основата на козметиката на Дженифър Лопес
Снимка: БГНЕС

Повече от две десетилетия Дженифър Лопес е икона в поп културата.

Дебютирайки през 1991 година в телевизионното шоу „In Living Color“, до днес звездата е изиграла множество различни роли. От участие във филмови хитове до работа зад кулисите като моден дизайнер и създаването на вечни хитови песни, Лопес всъщност е постигнала всичко... е, почти всичко.

През годините станахме свидетели на професионалната трансформация на Джей Ло, но има нещо у нея, което тепърва ще се променя – нейният безгрижен, младежки блясък. Години наред светът наблюдава изпълнителката със страхопочитание, чудейки се какви са тайните ѝ за красота и как можем да запазим красотата на 20-те си години, когато остареем. Но докато Лопес е постигнала точно това на 51 години, тя не обича да ѝ казват, че изглежда добре за възрастта си. „Искам просто да ми кажете, че изглеждам добре. Това е. Без възраст, без нищо“, заявява тя.

За щастие на жените, Джей Ло иска да се погрижи и за тях. Ето защо тя най-накрая е готова да разкрие всичко, което сме искали да знаем за нейната грижа за кожата. Звездата пуска на пазара JLo Beauty, като наскоро разкри съвсем малко за продуктите си пред група журналисти. Хубавото е, че съставките в козметиката на звездата не са направени от злато, което прави стоката по-достъпна за обикновения човек.

Вижте още за козметиката на Дженифър Лопес в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бях притеснена, че не сте писали вчера за Джей ЛотУ. На нея и помага пластичният и хирург д-р Зехтин - клъц, клъц, фотошопче и ето ти на :)
4
2
 
6
 
! Отговори
хехах преди 3 години
Те, бръчките, не личат на църното. Зехтин- мехтин, аре!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зехтин-мехтин ЕГН-то батенце не прощава.Едно време Клеопатра се е къпела само с мляко и е пиела млада кръвчица,и пак не е останала вечна.
2
1
 
6
 
! Отговори
Лили Иванова преди 3 години
тая може да ми е правнучка
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За гнусни печалби някои същества и майка си ще продадат!