Зендая стана лице на Valentino

Актрисата изпраща годината с много успехи
2
Зендая стана лице на Valentino
БГНЕС

Започнала кариерата си в Disney, тя се изкачи до големия екран благодарение на таланта и харизмата си. Видяхме я в поредицата за Спайдърмен, както и във филма „Най-великият шоумен“, където си партнира с Хю Джакмън и Зак Ефрон. Сега можем да се насладим на играта ѝ в сериала „Еуфория“, който ѝ донесе награда „Еми“. С тази статуетка 24-годишната Зендая се превърна в най-младата победителка в историята, печелейки в категорията „Най-добра драматична актриса в главна роля“.

Освен с невероятните си роли, звездата впечатлява и с модните си тоалети. По време на виртуалното раздаване на „Еми“, тя се появи с прекрасна рокля на Giorgio Armani Prive, като веднага влезе в класациите за най-добре облечени актриси. Сега Зендая добави още една титла към автобиографията си. Преди дни тя стана новото лице на италианската марка Valentino, рекламирайки новите ѝ чанти.
 
Новината беше съобщена чрез официалния профил на модния гигант, където бяха публикувани две снимки от фотосесията. Зендая е облечена в бяла рокля, не носи обувки, а в ръцете си държи бялата чанта на Valentino. С новото си амплоа, актрисата представя новите „кодове на марката“. Креативният директор Пиерпаоло Пичоли смята Зендая за „естествен представител на съвременната концепция за романтизъм“.
 
В изявление дизайнерът обясни, че 24-годишната звезда перфектно олицетворява и представлява това, което Valentino отстоява до днес. „Тя е безстрашна и силна жена, която използва своя талант и работата си, за да изрази себе си, своите ценности и да бъде лице на своето поколение“. Това е поредното модно признание за Зендая, която през последните две години имаше доста работа в този отдел.
 
Още за новата колекция на Valentino вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това маймунче ли? Поне да беше красива....
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от Факултето ли е ?