Хвалят Андреа след загубата на Кубрат Пулев

"Това е любовта!", пишат фенове за подкрепата й в залата
15 дек 2020 15:25, Иванка Гъркова
92
Хвалят Андреа след загубата на Кубрат Пулев
БГНЕС

„Как да живея без теб, Андреа?!“, се пееше в едно попфолк парче преди няколко години. След загубата на Кубрат Пулев от Антъни Джошуа, познатият рефрен отново е актуален и показва, че колкото и да е силен даден мъж, никога не му е излишно едно женско рамо, на което да се опре в труден момент.

Въпреки раздялата на боксьора с русокосата му приятелка, тя летя до Лондон и бе в публиката на „Уембли Арена“, за да го подкрепи.

„Имаше реални шансове да стане шампион. 99% беше той шампионът. За мен той е по-добрият боксьор. Толкова пъти го разклати, толкова пъти Джошуа щеше да падне. За мен е по-добрият боксьор“. По този начин Андреа коментира поражението на Кобрата и изтъкна, че ако баща му беше жив, със сигурност щеше да се гордее с него.
 
След края на мача за световната титла, в който бившият ѝ бе нокаутиран в деветия рунд, певицата сподели своя снимка от залата в Instagram. На нея се вижда как тя е в публиката и наблюдава срещата с тъжен поглед.
 
„Браво на Кубрат, гордеем се с него! Адмирации за Теб и подкрепата ти, Андреа!!!“, „Въпреки всичко Андреа е пак до него!“, „Кобрата си е Кобрата и си остава нашата гордост!“, пишат нейни последователи под кадъра.
 
Певицата публикува и снимка на един от точните удари на Пулев в Instagram, към която сложи само няколко удивителни, за да покаже, че той все пак е загубил достойно. За първи път изпълнителката събра множество поздравления в социалната мрежа, отколкото критики, които обикновено търпи по свой адрес заради коригираните си кадри.
 
Още за хвалбите към Андреа и ще се събере ли тя с Кубрат Пулев, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Имаше реални шансове да стане шампион. 99% беше той шампионът. За мен той е по-добрият боксьор. Толкова пъти го разклати, толкова пъти Джошуа щеше да падне. За мен е по-добрият боксьор.Тая е гледала друг мач
25
2
 
8
 
! Отговори
Что ета преди 3 години
Андреа пък коя е?
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мечтата на всяка българска кифла - да гледа как маризят бившия й.
23
0
 
11
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен26Не съм гледала друг мач на Пулев, може и този да е най-добрият му, но фактите са си факти! И не мисля, че Джошуа е робот - той просто е достатъчно сериозен в тази професия, може би дори педантичен,за да развие до такова съвършенство природните си дадености, но роботите не мислят и действат извън програмата си нито имат емоции, а Джошуа показа достатъчно зряла мисъл и контролируеми, но живи емоции.Няма нищо лошо в това като правиш нещо да го правиш добре, особено ако имаш възможност
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е любовта към парите.
21
0
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Мацето кой мач е гледала незнам,сигурно се бърка с някои от подгряващите двубои
20
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как да не отидеш да видиш бившия ти 4 пъти по гръб на ринга. Малко жени имат възможността, така да се изкефят.
19
2
 
11
 
! Отговори
До 24: преди 3 години
Борците се състезават на ТЕПИХ,а боксьорите на РИНГ.Моля, хора, които си нямат понятие от спорт да не коментират.
18
17
 
4
 
! Отговори
Фенка преди 3 години
Браво на Кобрата, личеше си че не е в форма но евала на Кобрата за мача. За мен той какъвто и да е е Победител за България. Евала Кобра, Адмирации само!
17
8
 
8
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен21Не си прав - Кубрат има много успехи по тепихите! Той явно не беше във форма на този мач - това си личеше още от сценката на кантара, от поведението му на тепиха - това тъпо хилене, липсата на активност, оголваше често и тялото и главата си, като позволяваше на Джошуа да го атакува...Имаше нещо несериозно в поведението му, не беше концентриран на тепиха а и физически не беше в много добра форма - всеки мускул на Джош трептеше, играеше, нашия изглеждаше дебелак...
16
3
 
12
 
! Отговори
Рашо преди 3 години
И Андрейка ше залеби покрай Пулето, за какво мислите е в Англия, страх я е че той може да се върне с някое Суши и тя да остане на сухо. Дърта хитруша.
15
3
 
11
 
! Отговори
хаха преди 3 години
на тая подпухнала отдавна й приключи кариерата и няма кеш. Опулев също я резна и ся вече няма накъде - и хоп, цъфна у публиката и се прай на много любвеобвилна. Ама така е, надуши пачките и изведнъж много зе да го обича. Обаче опулев ако е пич - ще направи това което каза - парите от мача, ще бъдат дарение срещу ковид-19. И тая пак на сухо ще остане и ще спре да го обича. Знаем я к0врата, знаем го и к0брата. хаха
14
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен каквато певица е тази на снимката,такъв спортист е оня дето го търкаляха на ринга събота.Много шум за някакви чaлгapи.Как не може да се излъже да замине някъде в чужбина за да спрат да ни занимават с него.ППИ да не забравим -много е преуспял и аз му завиждам много на големите успехи :)
13
3
 
1
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До гост17А на теб като не ти харесва, не го чети, уважаеми! Тива си е атака на к.у.чките, фаворизиращи разрухата на семейството и е много важно за тях иначе пари нема, значи...
12
1
 
7
 
! Отговори
Андрею преди 3 години
Толкова тъпотия у тая ***, че ми се повдига....да повръщам, не друго..., ако пулев е умен, ще спре и ще си гледа живота, иначе ще умре млад и...язък за милионите, ама едва ли..., когато Бог ще погубва някого, взема му ума...
11
0
 
15
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
И Джени суши се гордее с Андрея
10
4
 
4
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен10Разделени явно не по нейна воля...Паричките са си парички и нямат нищо общо с любовта, но това, което тя прави няма нищо общо с любовта също! Ако Кобрат е искал раздялата и тя продължава да му се натрапва - това е демонстрация на неуважение и си е абсолютно унижение на личността и желание за налагане на своите интереси, а това не е любов! Ако наистина го обича нека си го обича, но да не му се натрапва и да прави публични демонстрации против неговото желание - това е манипулация!
9
1
 
5
 
! Отговори
гост преди 3 години
Какво била казала Андрея, па какво били ѝ написали в коментарите... И само как се мъчите от нищото да направите новина! Ами като не се сещате какво да напишете, не се мъчете, защото само се излагате. Каква журналиситка е това? Тогава влизайте по всички сайтове, четете кой какво казал и после коментарите на троловете отдолу и списвайте глупаво-жълти новинки.
8
10
 
7
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 3 години
и все пак това е голамо постижение. до сега не сме имали боксьор, който е стигнал до това ниво. адмирации за пулев.
7
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** много сте злобни, бе другари селяни ... но с тази злоба тровите само себе си.