Хвалят Андреа след загубата на Кубрат Пулев

"Това е любовта!", пишат фенове за подкрепата й в залата
15 дек 2020 15:25, Иванка Гъркова
92
Хвалят Андреа след загубата на Кубрат Пулев
БГНЕС

„Как да живея без теб, Андреа?!“, се пееше в едно попфолк парче преди няколко години. След загубата на Кубрат Пулев от Антъни Джошуа, познатият рефрен отново е актуален и показва, че колкото и да е силен даден мъж, никога не му е излишно едно женско рамо, на което да се опре в труден момент.

Въпреки раздялата на боксьора с русокосата му приятелка, тя летя до Лондон и бе в публиката на „Уембли Арена“, за да го подкрепи.

„Имаше реални шансове да стане шампион. 99% беше той шампионът. За мен той е по-добрият боксьор. Толкова пъти го разклати, толкова пъти Джошуа щеше да падне. За мен е по-добрият боксьор“. По този начин Андреа коментира поражението на Кобрата и изтъкна, че ако баща му беше жив, със сигурност щеше да се гордее с него.
 
След края на мача за световната титла, в който бившият ѝ бе нокаутиран в деветия рунд, певицата сподели своя снимка от залата в Instagram. На нея се вижда как тя е в публиката и наблюдава срещата с тъжен поглед.
 
„Браво на Кубрат, гордеем се с него! Адмирации за Теб и подкрепата ти, Андреа!!!“, „Въпреки всичко Андреа е пак до него!“, „Кобрата си е Кобрата и си остава нашата гордост!“, пишат нейни последователи под кадъра.
 
Певицата публикува и снимка на един от точните удари на Пулев в Instagram, към която сложи само няколко удивителни, за да покаже, че той все пак е загубил достойно. За първи път изпълнителката събра множество поздравления в социалната мрежа, отколкото критики, които обикновено търпи по свой адрес заради коригираните си кадри.
 
Още за хвалбите към Андреа и ще се събере ли тя с Кубрат Пулев, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
10
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Е кой друг. То Пулев е за оплакване.Тя- Андрея поне на 36 има вече двойна душа от ??????
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
99% беше той шампионът :) А за Джошуа дава 1 % Андреа .Любовта е сляпа само на ринга .Иначе петте милиона много добре ги вижда ;) Нали бяха разделени ?
4
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4 милиона британски паунда има за харчене.На времето Майк Тайсън прахоса около 600 милиона преди, които сигурно сега са 6 милиарда.Така че ще има за нови филинги, нови козметични операции и след 10 години Пулю ще си замине или от Паркинсон или от Алцхаймер заради тукатите в тиквата му.
3
1
 
29
 
! Отговори
Огнян преди 3 години
Тя простотията ходи по хората...
2
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как няма да го подкрепя за 1-2 часа спечели толкова колкото добре платен човек печели за 40 години.И тя е гладна жената а той е чичко паричко поне за известно време.Аз съм убеден че Кубрат Пулев го обичат поне още минимум 500 млади и не толкова млади момичета и деца искат да му раждат и така..Любовта на жената минава през портфейлът.
1
1
 
20
 
! Отговори
Врачанин преди 3 години
И кво