Хвалят Андреа след загубата на Кубрат Пулев

"Това е любовта!", пишат фенове за подкрепата й в залата
15 дек 2020 15:25, Иванка Гъркова
92
Хвалят Андреа след загубата на Кубрат Пулев
БГНЕС

„Как да живея без теб, Андреа?!“, се пееше в едно попфолк парче преди няколко години. След загубата на Кубрат Пулев от Антъни Джошуа, познатият рефрен отново е актуален и показва, че колкото и да е силен даден мъж, никога не му е излишно едно женско рамо, на което да се опре в труден момент.

Въпреки раздялата на боксьора с русокосата му приятелка, тя летя до Лондон и бе в публиката на „Уембли Арена“, за да го подкрепи.

„Имаше реални шансове да стане шампион. 99% беше той шампионът. За мен той е по-добрият боксьор. Толкова пъти го разклати, толкова пъти Джошуа щеше да падне. За мен е по-добрият боксьор“. По този начин Андреа коментира поражението на Кобрата и изтъкна, че ако баща му беше жив, със сигурност щеше да се гордее с него.
 
След края на мача за световната титла, в който бившият ѝ бе нокаутиран в деветия рунд, певицата сподели своя снимка от залата в Instagram. На нея се вижда как тя е в публиката и наблюдава срещата с тъжен поглед.
 
„Браво на Кубрат, гордеем се с него! Адмирации за Теб и подкрепата ти, Андреа!!!“, „Въпреки всичко Андреа е пак до него!“, „Кобрата си е Кобрата и си остава нашата гордост!“, пишат нейни последователи под кадъра.
 
Певицата публикува и снимка на един от точните удари на Пулев в Instagram, към която сложи само няколко удивителни, за да покаже, че той все пак е загубил достойно. За първи път изпълнителката събра множество поздравления в социалната мрежа, отколкото критики, които обикновено търпи по свой адрес заради коригираните си кадри.
 
Още за хвалбите към Андреа и ще се събере ли тя с Кубрат Пулев, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак с шопирани те снимки, всички я знаем ква *** е на ква са прай,и от бокс взе за разбира🤣🤣🤣качила снимка с удър на Кобрата,то щот е единствения затва.Да живее чалгата и простотията много съм горд ама с кое и аз не знам.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кобрата на кобрата хептен заприличала на ч.учело
64
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една приятелката беше публикувала снимка с Джошуа, който се е изпуснал на белите си боксерки от зор. Трябвало е тази снимка да публикува Джошуа с надпис " благодаря ти, че ми дойде" ;) хахахахахаха
63
6
 
2
 
! Отговори
вирус преди 3 години
Нали голяма зараза, вирус. Хората ходят на боксови мачове и дори са без маски. После обаче ресторантите трябвало да са затворени, за да не се заразят, но без маска в зала да гледаш мач може...объркан свят
62
2
 
6
 
! Отговори
Bizon преди 3 години
Гусито последен влак
61
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да вземе да го напусне тоя нено""""рмалник.Изложи България,ще изложи и нея.
60
3
 
15
 
! Отговори
Къде ги намират преди 3 години
Любовта към парите! Тя ми подхожда, на един акъл са.
59
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще е затънал я борчове бе...Човека прави 1 мач и живее пребогато две години ти акъл имаш ли бе той от Кличко още не изхарчил парите пффф
58
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде едно турско *** да не ми говори тука за българските спортисти ,защо не излезе някой турски претендент за световната титла бе..
57
4
 
10
 
! Отговори
Мони преди 3 години
За самооценката й като жена ли ?! Тея двамата вярно си отиват ...
56
5
 
24
 
! Отговори
Смотаняк преди 3 години
А бе аз ли не съм виждал или е практика,противник да бяга от гонещия го по ринга с гръб към него!Добре ,че има въжета,иначе щяхме да продължаваме напред!Ама щом трябва да се гордеем,така да бъде!Пускайте гайдите!
55
3
 
21
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Вчера от летището имаше снимка с двама посрещачи гайдари,а пък гайдите бяха три:-)))
54
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И замириса на Париииии! Перихидролената чавка отново е на линия!
53
3
 
16
 
! Отговори
Кличко преди 3 години
Вчерашното интервю на аерогарата кобрата беше малко по смирен чак жал да му стане на човек,но това само ни заблуждава, той показа що за човек е, хората не са сляпи,за спортните постижения ,ЕВАЛА но като човек е 0
52
0
 
6
 
! Отговори
Русия преди 3 години
Мой дамуй новия стар кандидат за спаринг.
51
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз си пожелавам неоженените/неомъжените през тази отминаваща година, да се бракосъчетаем през идната година. Времето лети.
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От кроманьонците е произлязъл съвременният човек...... Е да де но се гледа развитие което при повечето български груьовчанин липсва. :)
49
3
 
11
 
! Отговори
Антъни хопкинс) преди 3 години
Ща плющя кат кобра у асфалт !!!
48
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето ви ги типичните представители на българските хронични ганнююве и говнюювее, Кубрат малко по малко и Андреа - отвсякъде.Няма достойно поведение, няма респект към победителя, няма мярка в подувката, етиката липсва както и здравословното самочувствие!
47
0
 
2
 
! Отговори
Не кроманьонци, преди 3 години
До Анонимен 41А неандерталци имаш предвид, бре! И ние сме бивши кроманьонци. От кроманьонците е произлязъл съвременният човек, като изключим Централна и Южна Африка и автохтонното население на Нова Зеландия и Австралия.