Кариера в Белия дом или модата - какво ще избере Ашли Байдън?

Тя предлага дрехи с кауза, но има и качества за работа в екипа на баща й
18 дек 2020 23:55, Иванка Гъркова
29
Кариера в Белия дом или модата - какво ще избере Ашли Байдън?
Снимка: БГНЕС

Победителят от изборите в САЩ е ясен и съвсем скоро той ще се премести да живее в Белия дом. На 20 януари Джо Байдън ще положи клетва като президент. Наред с публикациите за основните фигури в неговия екип, много американски медии пишат, че подобно на Иванка Тръмп, дъщеря му Ашли може също да му помага активно с някои дейности. 

И докато съпругата на новия държавен глава - Джил Байдън, която бе неотлъчно до него по време на предизборната кампания, е позната на публиката, щерката им е доста далеч от светлините на прожекторите. Но според някои анализатори, тепърва ще ни показва своя потенциал. 
 
"Ашли не беше в центъра на вниманието досега, защото не беше готова за това или не показа воля. Когато Джо беше вицепрезидент по време на мандата на Барак Обама, тя имаше някои проблеми и не се открояваше. Но сега ще влезе в ролята си на „първата дъщеря“. Иванка имаше собствен офис, обиколи света в компанията на баща си, оказа му голямо влияние и успя да сключи някои доходоносни сделки. Можете да очаквате същото от Ашли", коментира източник от Вашингтон. 
 
Като социален работник и член на семейство, подкрепящо множество доброволни инициативи, Ашли Байдън може успешнод а замести майка си, която за момента не смята да се отказва от работата си на професор. 
 
"Тя знае коя е, каква е и какво иска да постигне. Тя е страшно силна. Дълго време се чувстваше уязвима и нямаше сили да влезе в центъра на събитията, но това е нейното време и има какво да покаже. Тя е преживяла много през живота си и това й дава доза съпричастност към другите. От нея можете да очаквате само най-доброто", казва още източникът, близък до семейство Байдън. 
 
Коя е Ашли Байдън? 
 
Тя е единственото дете на Джо и Джил Байдън, както и втора дъщеря на бившия вицепрезидент на САЩ. Родена е на 08 юни 1981 г., като има двама по-големи братя - Бо и Хънтър, които са от предишния брак на баща й. Първата му съпруга ражда и момиче - Наоми, но то загива заедно с нея в автомобилна катастрофа. 
 
През 2015 г. Бо Байдън, който бил болен от рядка форма на рак на мозъка, почива. Тогава Джо Байдън, новата му жена и двете им деца, имат доста трудни моменти. Трагедията обаче ги сплотява още повече. 
 
"Той беше моята сила. Ракът му ме хвърли на колене. Нямах друг избор, освен да продължа напред и да се насоча към собствените си мечти", коментира Ашли по повод загубата. 
 
Но преди да загуби брат си, дъщерята на Джо и Джил Байдън им създава доста неприятности, като започва да употребява наркотици. През 1999 г. дори има проблеми с органите на реда, които я задържат за притежание на марихуана. Присъдата й така и не е записана в регистрите. Няколко години по-късно полицай й слага белезници на ръцете заради това, че пречи на задълженията му. Когато баща й вече е вицепрезидент на САЩ, в интернет пространството се появява видео, в което тя ползва кокаин. Но постепенно тя успява да влезе в правия път, като нейният приятел и настоящ съпруг Хауърд Керин, с който започва да се среща през 2010-а й помага да загърби тъмното минало. Така двамата започват на чисто, сключвайки брак две години по-късно. 
 
Какво се случва с модния бранд на Ашли Байдън и ще предпочте ли тя кариера в Белия дом, вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Байдън Украйна преди 3 години
синчето - затвор май? Хахаха
20
1
 
3
 
! Отговори
Тръмп президент преди 3 години
Байдън ще отиде в затвора! Гледайте, мислете, анализирайте! Генерал Флин не е мека китка!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрехи с кауза - нов начин да продаваш на изтрещяли маниаци. Добър маркетингов ход - винаги можеш да оправдаеш завишената цена с наличието на кауза.
18
0
 
2
 
! Отговори
Biden преди 3 години
Who is that girl.. ?
17
0
 
3
 
! Отговори
друго не разбирам преди 3 години
От тези всичко може да се очаква!Как Тръмп не е взел мерки срещу тези га/ди*ни!?
16
0
 
0
 
! Отговори
:)) преди 3 години
До Анонимен 21И мен!
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Б Л М Г З
14
0
 
6
 
! Отговори
Айше преди 3 години
За бизнеса на Байдън младши в Украйна не е пишете, а за дъщеря му, като че ли някой го интересува.
13
0
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 3 години
До Анонимен 16:Не американците го сложиха, а "дълбоката държава". Изборите бяха безумно фалшифицирани от демонкратите. Има още няколко шанса Тръмп да си запази президентството за още един мандат. И дано да го направи...
12
0
 
0
 
! Отговори
mnogo dobre преди 3 години
da doide pri men i s menda raboti za 9 liri za 4as i da si ostavi li4nite dokumenti v kushti ponege ricarite tuk sa kato nevideli.
11
0
 
0
 
! Отговори
mnogo dobre преди 3 години
da doide pri men i da raboti za 9£ za 4as i da si ostavi li4nite dokumenti v kushti ponege ricarite ne sa tuk kato nevideli.
10
0
 
9
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Тъй като синчето наркоман тотално се компрометира, ще се наложи сега Ашли да обикаля по света и да събира подкупи за тейко си.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе кво сте ми го захвалили тоя пмиар бе Байдън та Байдън.Пореднара марионетка на глобализацията изнасянето на производства обеднявянето загубата на работни места междурасовите сношения пдофилията гаврата и превтъоността.Триумф за дегенератите и нищоправенето.Тъпчене на еено място и повтаряне на едни и същи заучени фрази до болка.Поредният американски кртен без значение от произхода му.
8
10
 
11
 
! Отговори
Додо преди 3 години
По-скоро ще носи храна и цигари на брат си и баща си в пандиза, където ще бъдат след Нова година.
7
7
 
9
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
ХА...ХА...ХА....т.н. " ЖУРНАЛИСТИ " .....само вие ли не знаете ???? Баидън....Барр....Нанси Пелоси....Хилари Клинтън и шефката на ЦРУ ...ще бъдат ОБВИНЕНИ в подготвяне на ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ.....и отиват в ЗАТВОРА.......а вие сте УВОЛНЕНИ !!!
6
1
 
6
 
! Отговори
порко преди 3 години
ах палавницата, че я водим да играй тенис у банкя. после с жипката напред назад напред назад, с 200..... че я качим на корема и че я правим да умирга. толкоз че и хареса че татю и че ни прати хвърчилата с трето крило. блок 2021
5
5
 
4
 
! Отговори
Флин преди 3 години
Всъщност щерката на бай ти Дън изобщо не ни интересуваПишете повече за Бойко,Камела и Ердоган!
4
2
 
10
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Туй ще да е яката новина...Все едно, че путиня станал от премиер президент.Все ми е тая!!!
3
14
 
10
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Байдън е ирландец. Едва ли някой може да се сети за по-симпатичен народ. Аз лично не мога да измисля някой неприятен ирландец, освен Конър МакГрегър, но и при него всичко е поза за пред камерата. Със сигурност ще е на светлинни години от измамника с перуката
2
4
 
15
 
! Отговори
А преди 3 години
Той помни ли коя е тя ?