На 40 през 2020-а - кои звезди имаха такъв юбилей?

Маколи Кълкин от "Сам вкъщи" е един от тях
18 дек 2020 20:00, Теодора Драгоева
0
На 40 през 2020-а - кои звезди имаха такъв юбилей?
IStockphoto

Много от най-любимите ни знаменитости навършиха 40 години през настоящата трудна година. Представяме ви списък със звезди, родени през 1980 г. Първата от тях е Кристина Агилера, която днес, на 18 декември навършва големите 40. Кристина е една от най-разпознаваемите и доказано талантливи поп диви, една от най-продаваните певици за всички времена и носителка на 5 награди „Грами“. Тя стартира кариерата си още като дете в шоупрограмата „Мики Маус Клуб“, заедно с Бритни Спиърс, Райън Гослинг, Кери Ръсел и Джъстин Тимбърлейк. Освен това тя е и горда майка на две деца – момче и момиче.

Един от холивудските сърцеразбивачи - Джейк Гиленхал, брат на актрисата Маги Гиленхал, навършва 40 години утре - 19 декември.
 
Неговият колега и друг голям любимец на жените - Райън Гослинг пък навърши 40 години на 12 ноември. Култовите роли на Райън са в хитовете „Ла Ла Ленд“ и „Тетрадката“. Той може да се похвали и със здраво семейство - баща е на две дъщери от актрисата Ева Мендес.
 
Риалити телевизионната звезда, икона за стил и красота, и бъдеща адвокатка - Ким Кардашиян Уест също навърши 40 години на 21 октомври. "Не съм човек, който се изнервя от напредването на годините. Очевидно правя каквото мога, за да се чувствам и да изглеждам по определен начин “, каза Ким пред списание Grazia. За да отпразнува своя рожден ден, Ким похарчи много пари, като заведе приятелите и семейството си на частен остров в Тихия океан. Нейното разточително, пищно тържество във времена на пандемия, предизвика упреците от много хора, но Ким не се притесни особено
 
Детето, което завладя сърцата ни в ролята на хлапето Кевин Маккалистър в „Сам вкъщи“ през 1990 г. - Маколи Кълкин също навърши 40 години през 2020 - на 26 август.
 
Кои други известни личности станаха на 40 през 2020-а, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари