По време на пандемията: Звезди с розови коси

Кои знаменитости боядисаха косата си в най-романтичния цвят
24 дек 2020 11:21, Теодора Драгоева
4
По време на пандемията: Звезди с розови коси
Снимка: IStock

Драматичният нов, розов цвят на косата на Мадона, повлия на много други звезди, които боядисаха косите си в нюанси на розовото. Във времена, в които хората или не смеят, или не могат да ходят на фризьор, затворени са по къщите си, или работят с намален капацитет (заради пандемията от COVID-19), все повече жени решават да си боядисват косата в домашни условия.

В крайна сметка розовият цвят в косите може да повдигне настроението на всяка жена, а и се слага лесно, особено върху рус цвят. Пък и този бонбонен нюанс създава едно фино, романтично докосване, закачлив е и неслучайно се превърна в страхотна тенденция напоследък.

Сред русите знаменитости, които се боядисаха в розови нюанси през последните шест месеца, са Ава Филип (дъщерята на Рийз Уидърспун), Дуа Липа, Лоти Мос, Ариел Уинтър, Лейди Гага, Барбара Палвин, Сара Мишел Гелар и др.

Някои от тези звезди, например дъщерята на Синди Крауфорд – Кая Гербер, която по принцип е с кестеняв цвят на косата, показа на феновете си в Instagram процеса на боядисване в розово.

Вижте кои звезди оцветиха косите си в розово в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: звездирозови коси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Стана ли ви зелето?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приянка Чопра как е?