Звездни двойки - кои известни личности станаха гаджета през 2020-а?

Мария Игнатова забрави Рачков
28 дек 2020 20:56, Теодора Драгоева
34
Звездни двойки - кои известни личности станаха гаджета през 2020-а?
БГНЕС

Годината в световен мащаб може би беше тежка заради пандемията от КОВИД 19, но въпреки това, за много звезди тя беше успешна в любовен план. Редица необвързани знаменитости откриха своята перфектна половинка, именно през 2020 година. Някои от тези звезди вече направиха официалните си появи като двойка, или в профилите си в Instagram, или на червения килим. 

Сред тях са Хали Бери, Меган Фокс, Адел, Кая Гербер, Лиъм Хемсуърт, Кейти Холмс, Бен Афлек, Ребъл Уилсън, Ашли Бенсън, Нина Добрев и Мария Игнатова.
 
Бен Афлек загърби алкохолизма, след като се влюби в красивата актриса Ана де Армас (на снимката). Двамата се запознаха на снимките на общия си филм в в края на миналата година, но дебютираха връзката си в началото на 2020 г. Той вече запозна Ана с трите си деца от Дженифър Гарнър, а според слуховете Дженифър одобрявала новата връзка на бившия си мъж.
 
Българската телевизионна топводеща Мария Игнатова намери любовта отново (след като имаше връзки с Петко Димитров и Димитър Рачков) с журналиста Ивайло Нойзи Цветков. Двамата обявиха любовта си както в социалните мрежи, така и в интервюта. И Мария, и Нойзи заявиха, че в лицето на другия са открили перфектната си половинка.
 
Несъмнено една от най-красивите нови двойки са 19-годишният модел Кая Гербер и младият, 23-годишен актьор Джейкъб Елорди. Те започнаха връзката си през лятото, а официално се заявиха като двойка на Хелоуин, като се дегизираха като Елвис и Присила Пресли.
 
Според слуховете Елорди, който е ексгадже на Зендая и дъщерята на Синди Крауфорд, вече живеят заедно в нейния апартамент в Ню Йорк. Джейкъб беше приет добре от родителите на Кая, които го приветстваха на последната си почивка в Лос Кабос, Мексико.
 
Още за новите звездни двойки през 2020 г. вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Звезди преди 3 години
Подкрепям един от коментарите по долу - единствената възможна звездна двойка са Ни Ло общата и Ники ВратариНа! Момчето може и да не може да пази и да е един от най-слабите вратари в историята на футбола (Евър) но знае какво да ***!
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гришо с Лолита не го ли броите за звезда? :D
14
6
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
...що пък да не вземе и някой лев?
13
9
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До пенсионер до 4Аахахахахахаха, да де, ясно е, че тук повечето сте сенилни и дементирали старци, само не мога да разбера за какво ми е девствена булка? Това да не е кола? Абе вземи си някоя отворена, че да ти замае главата. Аз пък най-обичам ***, мypви и ***. Даже съм има гадже ***, а първата ми жена беше супер мyрвa, че и дете ми роди. Ами за мен са умни жени. Както на нас мъжете ни се прави много секс с различни жени, що пък те не? И така и така ще си го слага, що...
12
1
 
5
 
! Отговори
до 6 от пенсионер преди 3 години
сега не знам как е, щото съм вече над 70 годишен, ти ще ми кажеш как е, аз ти казвам как беше 70-те години на 20 век, когато аз се жених. ама и по-късно явно е било така, щото в едно интервю на родителите на бившата съпруга на Премиера, бабата каза за дъщеря си "девствена му я дадохме". сигурно го има на запис това интервю някъде в интернет.
11
0
 
3
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Слушаме и Гледаме единствено Сандра Африка
10
3
 
8
 
! Отговори
Кобилкина преди 3 години
И тази година, както и предната, звездната двойка са Борисов и Пеевски.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздрав - P.I.F. - Приказка (mp3)
8
0
 
3
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Хали Бери и Нина Добрев...Пропуснаха Камелиа Тодороу.
7
0
 
22
 
! Отговори
Звездна двойка преди 3 години
Чичо Минчо и кака Пенка от село Краводер - той е вдовец и горд собственик на 23 бидона с джибри, а тя е застаряваща мома, притежаваща билюк от дванайсет овци, шест козички и два късокосмести котарака. Вече цял месец наше село се вълнува за предстоящата им сватба, а горните имена не сме ги и чували даже.
6
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
по мое време, ако не е девствена, не я взимаш. такива жени бяха отритнати от обществето, обречени цял живот да са премятани между чаршафите и до там.Сега така ли е?
5
1
 
10
 
! Отговори
хах преди 3 години
На кого го лига-ви Мария сега? Вълнувам се.
4
8
 
16
 
! Отговори
пенсионер до 4 преди 3 години
по мое време, ако не е девствена, не я взимаш. такива жени бяха отритнати от обществето, обречени цял живот да са премятани между чаршафите и до там.дори и сега в 21 век, гледах репортаж, как в селските райони на комунистически китай, ако булката ти не е девствена на първата брачна нощ, на другия ден цялото село я удавят в местната река - дори партията не търси присъди в такива случаи, т.е. е неписан закон. така, че има ного по-нетолерантни култури!!
3
5
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
От...звездните двойки...признавам само Ни Ло и Ни Ми;другите са...слаба ракия.
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мария Игнатова е фурнаджийска лопата.
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яде ми се салатен боб с праз и лютеница.