Сватби при пандемия: Кои звезди сключиха брак тайно през 2020 г.?

Някои подписаха в гражданското без шумно парти
29 дек 2020 19:16, Иванка Гъркова
2
Сватби при пандемия: Кои звезди сключиха брак тайно през 2020 г.?
БГНЕС

Сватба по време на пандемия. Освен социалното дистанциране, изолацията и промяна в общуването, много от нас станаха свидетели и на това през отминаващата 2020 г. Получили покана за радостното на пръв поглед събитие, гостите трябваше да носят маски и да стоят на разстояние едни от други. И докато някои промениха плановете си за бракосъчетание заради разпространението на коронавируса, други решиха да не го правят и да подпишат брака си. 

Заради това, че са доста известни и не желаят да привличат вниманието на медиите, много звезди вдигнаха тайни сватби, при тесен кръг от хора и спазване на противоепидемичните мерки. Някои криха до последно, че вече носят халки, а други съобщиха, че вече са женени, непосредствено след самата церемония. Малко са онези обаче, които показаха и снимки.
 
Кои звездни двойки сключиха тайно брак по време на пандемия? 
 
1. Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци
 
В средата на юли една от внучките на Елизабет Втора изненада британците и целия свят, съобщавайки, че е имала скромна сватба в замъка Уиндзор. Тя бе и първата след началото на пандемията.
 
„На малката церемония присъстваха кралицата, херцогът на Единбург и най-близките от семейството. Сватбата се проведе в съответствие с мерките, разпоредени от правителството“, обявиха от пресцентъра на Бъкингамския дворец.
 
Принцеса Беатрис, която е любимка на кралицата, трябваше да се омъжи за своя избраник още през май 2020 г. След като един път тя отложи сватбата, с половинката ѝ решили, че все пак трябва да намерят компромисен вариант.
 
Дъщерята на принц Андрю избрала какво да носи на сватбата в последния момент. Тя се спряла на винтидж рокля – същата, с която баба ѝ сключила брак, но с някои подобрения. Кралицата ѝ заела и диамантената си тиара, с която минала под венчило с принц Филип.
 
Булчинската рокля в слонова кост и аксесоарът за глава със скъпоценни камъни е може би най-сантименталният подарък, който някога кралицата е правила на своята внучка, с която има силна връзка.
 
2. Скарлет Йохансон и Колин Джост
 
Известната актриса, която преди години казваше, че е приключила с мъжете, сключи брак номер 3 в своя живот преди малко повече от месец. Тя е казала „Да“ на приятеля си Колин Джост през октомври, като двамата държали никой да не разбира за скромната им сватба.
 
Още за тайните сватби на звездите през 2020 г., ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари