Звездните двойки, които спортуват заедно

Благодарение на тренировките, те минаха по-лесно през пандемията
Обновена: 29 дек 2020 19:26 | 29 дек 2020 18:37, Теодора Драгоева
0
Звездните двойки, които спортуват заедно
БГНЕС

Влюбените двойки, които имат общи хобита, определено се радват и на по-стабилна връзка. Това си личи и от няколко двойки- знаменитости, които най-редовно тренират заедно. Тези звезди не само укрепват отношенията си, прекарвайки допълнително време в компанията си, но и се грижат по-добре за своето здраве и добра форма. Вижте кои са тези двойки:

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Джей Ло винаги е била в отлична физическа форма, но откакто започна връзка с настоящия си годеник Алекс Родригес, който е бивш професионален състезател по бейзбол, тя наистина засили тренировките. A-Rod (прякорът на Алекс) я запозна с дългогодишния си треньор Ромеро Дод. Оттогава тя, подобно на Родригес, залага предимно на кардиотренировки, на силови – с вдигане на тежести и на упражнения със съпротивление. Факт е, че тя никога не е изглеждала по-добре. Двамата често тренират заедно със своите деца – неговите две дъщери и нейните близнаци Макс и Ейми.

Дейвид и Виктория Бекъм

Съпрузите Бекъм от години тренират заедно. Те си имат личен фитнес в имението си в английската провинция. Виктория от време на време споделя снимки от тренировките си с Дейвид, като не крие възхищението си от неговата топформа. Все пак той беше професионален футболист от най-висока класа, но е успял да запази тялото си абсолютно същото, каквото беше във футболните му години.

Елза Патаки и Крис Хемсуърт

Австралийският актьор Крис Хемсуърт запали по тренировките и своята съпруга Елза. Двамата водят изключително здравословен начин на живот, а спортът е неизменна част от ежедневието им. И Крис, и Елза редовно споделят в профилите си в Instagram видеа, в които се вижда как се потят във фитнеса, в името на перфектната си форма.

Вижте кои други двойки тренират заедно в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари