Джей Ло с коса на еднорог

Пак провокира с визия
31 дек 2020 01:00, Ивета Иванова
12
Джей Ло с коса на еднорог
Снимка: БГНЕС

 През 2020 година Дженифър Лопес много пъти експериментира с визията си и показа доста различни прически в социалните мрежи.

Тя беше с шаг и бретон, направи си космически кокчета, с боб, с прическа на кукла Барби, както и със стегната конска опашка - запазената марка на Ариана Гранде.
 
Сега актрисата и певица е с коса на еднорог и отново прилича на кукла Барби. Нейният стилист Крис Епълтън, който работи и с Ким Кардашян, и Дуа Липа, показа новата визия на Джей Ло чрез снимки в Instagram.
 
От кадрите се вижда, че Лопес е с дълга перука в сиво, розово и лилаво и е облечена с рокля в същите нюанси и с буфан ръкави. Звездата е и с лилави сенки за очи и розово червило.
 
"Барби еднорог", написъл е Епълтън към снимките.
 
Певицата също показа кадри с перуката в Instagram Stories и обяви, че скоро ще пусне клип към песента "In The Morning".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Край преди 3 години
За да е красива една жена трябва да има поне малко славянска кръв.Който е ходил по света - знае. В градския транспорт на Нижни Новгород, Минск, Чешке Будейовице, Ниш и Враца се возят в пъти по-красиви момичета и жени.
4
0
 
3
 
! Отговори
Майстор преди 3 години
Голям майстор на голям тезгях работи ;D
3
2
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
До АнонименНито глас има, нито външност. Защо я боготворят?? Има едни къси крака и един голям Г...Точно казано. Тая стана известна единствено с големоя си Г**с . А за визията и песните и ..... ами за умрелите или добро или нищо... та , от мен , нищо. Но нека е жива и здрава за радост на некрофилите и бабоебите ...... да и се радват и боготворят.... особено сега , след като изхвърлиха мумията на Ленин от мавзолея и така нараниха чувствата им .
2
9
 
4
 
! Отговори
Комплексар преди 3 години
Има и глас и визия. Много добра актриса е. Невероятна танцьорка, песните са ѝ хитове. Дори Незнам дали е по- известна с филмите си или с пеенето си. Тя е JLO. Да , структурата на телата на латиноамериканците е друга , не е като на европейците, но е страшно секси. Ти си заглеждах леля Гинче от съседния вход .
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито глас има, нито външност. Защо я боготворят?? Има едни къси крака и един голям Г...