Глория влезе в болница, лекува коронавируса във ВМА

Мислех, че ще се справя сама, но не успях, написа тя
212
Глория влезе в болница, лекува коронавируса във ВМА
Снимка: Шоуто на Николаос Цитиридис

Фолкзвездата Глория е приета вчера във ВМА, където ще се лекува от коронавирус. Тя разкри, че е посрещнала новата година заразена, но явно симптомите са се развили, след като е постъпила в болница.

Още по темата
В навечерието на 2021 г. тя сподели, че си е направила два теста, като вторият се оказал положителен.

"Мислех, че ще се справя сама и с това, но не успях. От вчера съм на лечение във ВМА. Не се бавете, защото всеки час е от значение и всичко се развива много бързо. Бог и лекарите да ми помагат!", написа Глория в Instagram.

Предполага се, че Глория е пипнала вируса на 25 декември, когато е имала участие в луксозен спа хотел край Пловдив. От кадри в социалните мрежи се вижда, че въпреки забраните за празнични програми в ресторанта на хотела има празненство, а главно действащо лице е фолк певицата. Дасингът е пълен, а дистанцията – скъсена, показват кадрите. Само седмица след участието си Глория обяви сама в социалните мрежи, че е заразена с COVID–19.

Областният управител на Пловдив Дани Каназирева коментира пред Bulgaria ON AIR, че здравните власти ще се заемат със случая, а ден преди участието на певицата - в хотела е имало проверка.

Видеото с празненството можете да видите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: Глориякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари