Глория влезе в болница, лекува коронавируса във ВМА

Мислех, че ще се справя сама, но не успях, написа тя
212
Глория влезе в болница, лекува коронавируса във ВМА
Снимка: Шоуто на Николаос Цитиридис

Фолкзвездата Глория е приета вчера във ВМА, където ще се лекува от коронавирус. Тя разкри, че е посрещнала новата година заразена, но явно симптомите са се развили, след като е постъпила в болница.

Още по темата
В навечерието на 2021 г. тя сподели, че си е направила два теста, като вторият се оказал положителен.

"Мислех, че ще се справя сама и с това, но не успях. От вчера съм на лечение във ВМА. Не се бавете, защото всеки час е от значение и всичко се развива много бързо. Бог и лекарите да ми помагат!", написа Глория в Instagram.

Предполага се, че Глория е пипнала вируса на 25 декември, когато е имала участие в луксозен спа хотел край Пловдив. От кадри в социалните мрежи се вижда, че въпреки забраните за празнични програми в ресторанта на хотела има празненство, а главно действащо лице е фолк певицата. Дасингът е пълен, а дистанцията – скъсена, показват кадрите. Само седмица след участието си Глория обяви сама в социалните мрежи, че е заразена с COVID–19.

Областният управител на Пловдив Дани Каназирева коментира пред Bulgaria ON AIR, че здравните власти ще се заемат със случая, а ден преди участието на певицата - в хотела е имало проверка.

Видеото с празненството можете да видите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: Глориякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щабът е разпоредил нещо си, но министерството на туризма е разпоредило съвсем друго. Така че "тази" не знам каква вина има, има точно толкова вина колкото министърката на туризма, собсвтеника на хотела и служителите в хотелския ресторант. Няма държава, ето това е. Иначе в крайна сметка може да го хванеш къде ли не вируса, тези дето мнооого се пазят също се заразяват. Няма драма никаква в тази новина, само някой налива масло и злоба в огъня.
118
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 125Ти кой си бе финдерас-т, та да искаш хора с образование и квалификация да ти докладват за неща, за които не са отговорни. Мутафчийски е лекар и ще те лекува и тебе нищо, че си див на колибарски петел.
117
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДа длъжен ми е. Да даде обяснение. Не може на мен да ми казва да си седя в нас а тая да ходи да грачи и после да я лекуваме. Длъжен ми е, аз му плащам заплатата. Нещо друго интересува ли те?
116
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 125На тебе Мутафчийски да не ти е длъжен нещо?Искай си, ама някой да ти го тури. Стига хептен да не си квазимодо.
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 119Ей шъ тъ кажа на *** ти на село. Нема а ни излагаш бе керата!
114
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам утре сутринта, мутафчийски да излезе пред хората и да обясни защо тази се намира в болницата му. Въпреки че той лично, като шеф на ЩАБ-а разпореди а министъра постанови със заповед че НЕ ТРЯБВА да има никакви събирания в заведение по празниците. Защо е приета в неговата болница, след като е нарушила негово рапореждане и заповед на министъра на здравеопазването. Мутафчийски, тази според мен не трябва да е във ВМА, що е там? Нали е много голям тарикат, да си се лекува в тях. Що е във ВМА?
113
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До The Real Бай ИванАбе там не помпат силикона, а дробовете!
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 119Ако това сте "кОлтурнити суфиянце" , с извинение към останалите, "ДЪ ви ИвА у интелекту". Ако не провокираш отрицателни реакции към сега живущите в София, значи си много глупав. Ако ги провокираш, значи си откровен амбрияж (дооо.олен ляв п.еедал)
111
0
 
7
 
! Отговори
The Real Бай Иван преди 3 години
Респираторите във ВМА бая зор ще видят с тези ... бели дробове, ако се наложи да ги напомпат.
110
2
 
4
 
! Отговори
До 119 преди 3 години
Ав сеа, Търново бате, центъра на просветата. Тая е от Две Могили, русинску. Провинция сте, дааа
109
0
 
4
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
За жалост , аз на покупки отивам когато има малко хора из магазина ,за да не се блъскам излишно , а днес гледам как един тукашен чалгар, набеден за VIP се преоблякъл на испанския дед Мароз и събрал стотици в един мол в Marbella , че неговия мозък е като билярдна топка го разбирам , ами матряла що не си взема поука
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 118Кое беше провинция? Всичко освен София, където се преселиха всичките села?Нещо да кажете за Търново? Или ние там сме ви провинциалистите? На вас, смотаните колибари в София?! Вие нормални ли сте? За един прЕател питам. :)))
107
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъппа провинциалистка.
106
0
 
13
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 3 години
От Общината са прочели рекламите на хотела, ДЕН ПРЕДИ участието са отишли да вземат коледните добавки и концерта е преминал без инциденти от страна на полиция и проверяващи.
105
2
 
9
 
! Отговори
Мангъра преди 3 години
Ама защо не идва при мен!За нея имам и чайчета и хапченца!100 лв/час.
104
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, само Глорийченцето може да излекува ВМА от корвида!
103
0
 
27
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
На какво основание тази е приета в елитна болница, а в същата такава на обикновени трудещи се граждани се отказва лечение? Какъв рушвет е необходим?
102
1
 
38
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Янаки Стоилов (за тези, които не го знаят - мръснa комунистическа cвиня), Корнелия Нинова, сега Глория - щом кихнат и плешивият, кривоглавест генерал веднага ги настанява във ВМА със специални грижи, докато те, болните пускат селфи и правят прес-изявления от болничните си стаи - ВИП, самостоятелни и с отделен санитарен възел. В това време, обикновения Българин, блъскал цел живот за тая евана държава, умира на студения цимент на стълбите пред болниците. За него нема место! Това е, драги мои.
101
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом има сили и мерак да пльоска по социалните мрежи и мисли повече за имиджа си отколкото за болестта, значи нищо и няма. Силно болен човек се затваря в себе си, не му е ни до телефони, ни социални мрежи, ни до глупави прояви на егото и прочие.
100
1
 
23
 
! Отговори
Бясната преди 3 години
Глория да се извини на хората ,дето ги канеше да празнуват заедно с нея ....Вместо да си гледа само *** !Някои хора няма да имат нейния шанс да имат привилегията да стигнат до ВМА 😡😡😡