Фокусникът Данчо от "Фермата" в болница с коронавирус

Последните 9 дни бяха тежки, сподели той
24
Фокусникът Данчо от "Фермата" в болница с коронавирус
Снимка: Фермата

Фокусникът Йордан Белев, който нашумя в риалити шоуто "Фермата", е изкарал тежки дни в борба с коронавируса. За това призна самият той с кратко видео в социалните мрежи.

"Благодаря на всички за загрижеността. Последните 9 дни бяха тежки и затова не бях толкова активен. За щастие, хванахме всичко навреме. Ще бъда още няколко дни в болница, но вече се чувствам добре. Хора, COVID е изключително сериозно и коварно нещо. Пазете се!", призова Данчо.

Той прикова погледите във "Фермата" с ролята си в многоъгълник - неосъществената връзка с актрисата Даяна Ханджиева, годеницата му, която го чакаше навън и Петър, който го измести от кревата на Даяна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този е от статистиката на заразените.Всички не съобщавате поименно,Даньо Жалкия с нищо не е по-различен.
13
1
 
5
 
! Отговори
Убаво де преди 3 години
Нас какво ни касае? Това единствения ревльо ли е ,който е в болница?Да ходи оная шефрантия да го маже с лютеница и да не ни занимавате повече,а?
12
0
 
4
 
! Отговори
Ганди 64 преди 3 години
Явно няма за какво да пишете,ама да ми слагате тоя *** и ревльо само и само да запълните страницата .....лошо за вас
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия нема да издържат и 2 месеца и ще се разделят.
10
0
 
1
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Де....на и дъртата ! Ковна младото маце.
9
6
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
ха Даяна Ханджиева, не бях я чувал ... ама я чукнах в гугъла да я видя как ги снемя мъжете пред камера. Ще да е някоя ***, кифла, мифка или квото та им викат за по-модерно вече
8
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква Ферма, какъв фокусник? За какво говорят тук, това статия за какво е??
7
1
 
8
 
! Отговори
Чиляк преди 3 години
уингардиум левиосА!
6
6
 
1
 
! Отговори
Споко... преди 3 години
...хора, това е фокус.Вирус няма!Ъхъъммммммм!
5
5
 
2
 
! Отговори
Имам познати преди 3 години
които изкараха тоя коронавирус. Казват че нямали сили за нищо, ама буквално за нищо. А тия - уж лошо го изкарали а имат сили виде да праят и постове в инстаграма да пишат.Как тъй става тая работа тяхната не знам, ама...Да питам само - на глория ръгнаха ли тръбата у гърлото? Щот то нейното безкрайно, поне 40 сант тръба да си приготвят. И те така.
4
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Да да го приемат във ВМА. Дака, там е оная чалгарка, вади магическата пръчка, и я наръй да изглежда кат микрофон. Тя кат види микрофон и откача. Има да пее. Ще се излекувате взаимно. Ай чао.А да и видео да не забравиш да снимаш? За радост на приятели, близки и роднини.
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"За щастие, хванахме всичко навреме. Ще бъда още няколко дни в болница, но вече се чувствам добре."И той ли е във ВМА ? Значи, ако си нормален Българин, плащащ за тази здравна система, с тежки симптоми, те оставят на стълбите в някоя мизерна болница, но ако си ОС те приемат на втория ден и веднага се намира място, вместо някой много нуждаещ се. Цялото здравеопазване е една порочна система.
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българина има едно много смешно мислене и то с всичко е така... В момента ако не познава някой болен значи вирус няма :) това е нещо все едно да отида да плажа сега и да кажа "ми то тук китове няма" следователно несъществуват :)))
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължава да се натега. ***, ***.