Хейли Бийбър разказа какъв е фитнес режима и диетата й

Тя споделя и как е успяла да запази кожата си чиста
9
Хейли Бийбър разказа какъв е фитнес режима и диетата й
Снимка: БГНЕС


Хейли Бийбър споделя всичките си тайни за красота.

По време на скорошно интервю пред Harper's Bazaar 24-годишната моделка говори открито за здравословното си хранене и как то е допринесло за постигането на по-хубава кожа. Въпреки изолацията, Хейли е успяла да запази самообладание и да не се отпуска що се отнася до тренировки и диетични режими. Тя и съпругът ѝ Джъстин Бийбър са започнали здравословен режим, който се е отразил не само на тялото, но и на външния им вид.

„Подложих се на растителна диета за два месеца по време на карантината“, казва звездата пред списанието. Допълва, че през това време се е чувствала страхотно и е имала много енергия. Въпреки позитивните резултати, Хейли е разбрала, че този режим не е нейният и го е прекратила. Тя все още хапва основно зеленчуци, но си позволява и месо. „Не го ям много. По-скоро ям повече риба, зелении и бобови култури“.

Освен че се е опитала да се грижи за фигурата си по време на изолацията, Бийбър е обърнала и голямо внимание на кожата си. Тя споделя, че се чувства най-добре, когато е до океана. „Солената вода е най-добрият лечител и разбрах, че природата като цяло успокоява чувствителната ми кожа“.

И докато много от нас си почиваха или намираха различни хобита по време на карантината, Хейли не е забравила за тренировките. Тя споделя, че първоначално ѝ е било доста трудно да премине от забързания си начин на живот до пълно усамотение и изолация. „Именно затова си съставих фитнес рутина“. Разкрива, че обича да прави пилатес, защото това разтяга и раздвижва мускулите. Преди няколко месеца е опитала и с бокс, който ѝ помага да поддържа добро психическо здраве.

Вижте още за фитнес режима на Хейли Бийбър в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
дедо Пешо преди 3 години
Тайната е , че е младичка.Мине ли 70-те ще се ,,оправи".
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигурност продължава напълно с веганство но не го казва директно поради други съображения. Аз съм преминала отдавна на веганство и ми действа най добре въпреки че съм с Хашимото. Това е най здравословния режим на хранене.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До борбата беше голямаАко си гледаш паяци в саксиите няма да има мухички ;)
3
4
 
0
 
! Отговори
борбата беше голяма преди 3 години
Пробвах какво ли не... Накрая просто сложих съдове с вода около саксиите с цветя и мухичките се издавиха. Голяма напаст са. Навсякъде в нас летяха мухички.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма дума моделка.... Използва се модел...
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аууууу, много е важна тая новина!!!!!!!!!