Нова година на топло - кои звезди я посрещнаха по бански?

Никол Шерцингер бе с любимия Том Евънс
1
Нова година на топло - кои звезди я посрещнаха по бански?
БГНЕС

За много хора Нова година е зимен празник, който е по-подходящо да бъде посрещан или в зимен курорт, на фона на сняг, или поне някъде до уюта на запалена камина.

Въпреки това някои български, а и доста световни звезди решиха да избегнат студеното време и да посрещнат новата 2021 година, от плажа по бански, демонстрирайки страхотните си, добре поддържани тела.
 
Сред световните знаменитости, които заминаха за екзотични дестинации по коледните и новогодишните празници, бяха топкрасавиците Салма Хайек, София Ричи, Парис Хилтън, топмоделът Изабел Гулар, актрисата Оливия Мън и певицата Никол Шерцингер.
 
Риалити звездата и топинфлуенсърка в социалните медии Кайли Дженър също сподели секси новогодишен кадър по бански, въпреки че още на следващия ден се оказа, че се намира в зимен курорт заедно с дъщеря си Сторми и бащата на бебето рапъра – Травис Скот, с когото уж Кайли е разделена.
 
Кои други звезди посрещнаха 2021 г. по бански, вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая статия седи от 3 дни. Виждат че никой не се интересува и не я махат. Няма вече ко да се пише, а?Много новинарски сайтчета ще изчезнат. Първо разбира се ще почнат от тези дет са copi-paste.