Танцуващият милионер разказа какво е да си баща на 53

Той и половинката му с фотосесия за списание "Hola"
9 яну 2021 21:45, Екип на Tialoto.bg
44
Танцуващият милионер разказа какво е да си баща на 53
Getty

Първа фотосесия с новородената си дъщеря направи Джанлука Ваки. Италианският бизнесмен, станал по-известен с прозвището си Танцуващия милионер, е на корицата на списание "Hola". Там той и половинката му Шарън Фонсека показват за първи път лицето на бебето, с което се сдобиха в края на 2020 г. 

"С голяма любов искаме да споделим историята на раждането на нашата дъщеря Блу Йерусалим. Много се радваме, че най-накрая я виждате", написа щастливият татко. Той и приятелката разказват пред изданието за първите им трепети като родители. 
 
53-годишният Джанлука разкрива в Instagram, където качи няколко снимки от фотосесията, че детенцето му се е родило с цепнато небце - деформация, която се случва с едно на 700 бебета, но може да бъде отстранена. 
 
"Имаме голям късмет, че разполагахме със страхотен екип от лекари и че след време те ще извършат операцията и по този начин ще помогнат на детето ни да живее нормален живот", споделя двойката за дъщеричката им. 
 
Пълна къща с живот вместо шумни купони - подаръкът му за новата година
 
Милионерът е прочут из цял свят със шумните си партита и купони на своята яхта, на които той танцува до зори. Сега обаче този негов начин на живот отстъпва място на домошарството. След раждането на първото му дете, Ваки признава, че обожава да си стои вкъщи и се радва на малката Йерусалема и любимата си Шарън. Междувременно той продължава да заснема забавни видеа, а с които да радва почитателите си в социалните мрежи. 
 
Още Джанлука Ваки и неговата равносметка за 2020 г., ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
0
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Да бе, по всяко време, затова маса бебето со с дефект, както и това на тоя танцьор.
26
1
 
3
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Няма ли кой да принуди тия евреи да работят....бутат се само да пеят и танцуват.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България милионерите на тази възраст са с шкембета.Един мъж може и да е баща по всяко време независимо от възрастта.
24
5
 
1
 
! Отговори
Тялото преди 3 години
На 53 въобще не е стар. Побелял е и това вняся някакъв контраст, защото в главата изглежда на 70 години. Виж Силвестър Сталоун на 74 изглежда по-добре от него.
23
0
 
1
 
! Отговори
Петра преди 3 години
До пфф"Катализатора на голфа" ми резна главана направо от бедрото :D
22
0
 
12
 
! Отговори
пфф преди 3 години
не го харесвам, но му видях някои от клиповете и като за човек на 50+ години е доста по-жизнен от разни млади субекти дето виждам напоследък, дето тъпчат тестени продукти и полуфабрикати и в резултат тазът им е 1,5 пъти по-широк от раменете. Изглеждат като конус. Предполагам и че поради активния си живот, "дядката" има много по-разнообразни теми с които да разговаря с жените. В крайна сметка тях не ги вълнува теми като катализатора на голфа и коя марка масло не е менте...
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
научно доказано е, че повечето среднощни танци на яхта завършват с бременност :)
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вероятно е взел пример от 'пророка на исляма' мухамед, който на 50г. възраст прави дете на 9 годишната си девета жена айша, без да се е развел с нито една от предишните си 8 жени. а той със сигурност не е имал яхта или инстаграм:)
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Историята е банална,давам им 4-6 месеца.После знаете какво става,просто си спомнете Джонито Деп,Мел Гибсън и т.н.За да има брак и дете-тая трябва да е МАГЬОСНИЦА!Танцуващия каквото е видял от киfлeнца,влизащи смело в боя!! :)
18
0
 
5
 
! Отговори
Милен преди 3 години
Тоя пич въобще не ги чува петлите.... само отворете профила му в инстаграм да видите за какво става дума.
17
3
 
9
 
! Отговори
??? преди 3 години
нещо не разбрах от коментарите - за вас е проблем, че някакъв италианец е на 53г., че е милионер, че танцува, че има дете или че е женен за по-млада? тоест всеки трябва да мре преди да навърши 40, да е беден, никога да не танцува, да няма деца и да не се жени по тази логика? наистина не разбирам? ако някой се дразни от тези факти, не би ли трябвало да коментирате и въпросната му по-млада жена? в 'морална' България дали се случва нашенка да се ожени за по-възрастен и по-богат от нея или никога?
16
2
 
22
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Баща на 53 никога не е било сензация , дори за нашите баби и дядовци .Виж майка на 53 е нещо по- рядко , но дори и това се е случвало . Майката на моя дядо е била на 52 когато го е родила, и си е дочакала внуци и правнуци от него. Почина на 106 .Важното е да е живо и здраво и деца да се раждат от любов
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
булгаристанецо, що се сравняваш с хората!? та ти на 53 имаш правнучета! аферим!
14
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Архангел Псувнаил535Какви сте ми балкански селяни не е истина:)))
13
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай *** е завистлив и като чете такива статии се озлобява.Сам си е виновен обаче!Навремето когато свърши соца,румънците теглиха по един откос на Чаушеску и жена му,и им събирахме помощи в един камион,глад беше там.*** обаче сложи охрана на нашия диктатор,не го застреля и днес на избори избира охраната за премиер!А сега злобее и се чуди защо няма капитали и капитализъм в БГ!!!!П.П.А румънците,дето ги съжалявахме и пращахме помощи,сега са по-напред и нямат стигане!
12
5
 
26
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Евала на пичагата. Има си парички и не ги къта като чичо Скруч, ами се разцепва от лайф. И жена му е много хубава, а и той за 53 годишен изглежда удивително добре, а и е симпатяга.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаш крава,пиеш мляко.
10
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези които живеят лъскав живот на земята, нямат нищо в духовния свят.Между тези двамата няма истинска любов.
9
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя "приятелката" му е с него само от любов да...като го гледам как изглежда чиста любов си е...отвратителен и мазен е!Добре че има пари иначе коя ще му се върже на тоя....ужас
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да,разлика от 28 години...