В Ловеч са харесали Али Соу за зет

Семейството на гаджето му го обожавало
13 яну 2021 07:43, Александър Попов
123
В Ловеч са харесали Али Соу за зет
Снимка: Instagram

Носителката на титлата Мис Ловеч Габриела Крекманова разкри любопитни подробности от връзката си с нападателя на ЦСКА-София Али Соу.

Гамбиецът привлече внимание с головете си у нас и в Европа, но видимо е обожаван и в Ловеч, откъдето родом е Габриела.

20-годишната брюнетка е щастливо влюбена и не крие чувствата си. Тя отговори на въпроси в Инстаграм на свои фенове и заяви, че Али я прави истински щастлива. Двамата наскоро се завърнаха от екзотична почивка в Дубай, любимото място на всяка родна миска.

На въпрос "Запознавала ли си вашите с приятеля си", тя признава: "Да, разбира се. Цялото ми семейство го обожава". Разкрива, че тя също била представена пред роднините на Соу, но все още не е посещавала родната му Гамбия, пише "Монитор".

Габриела и Али са заедно от пролетта, запознали се по време на изолацията. Двамата живеели един до друг, срещнала ги обща приятелка, която организирала игра на карти Уно. Сега вече са заедно и отглеждат две кучета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната силиконова краставица с празно междуушие,явно и роднините и са толкова умни.
80
0
 
3
 
! Отговори
Ловешко Зоо преди 3 години
Изглежда имат свободни места за онагледяване на човешката еволюция.
79
0
 
7
 
! Отговори
Народна песен преди 3 години
" Чер арапин бяла кобила яхаше!!!
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САМО ЛИТЕКС,И ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА
77
0
 
16
 
! Отговори
да преди 3 години
Целият коментар е нецензурен и сам си слагам звездички. *******************
76
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Засрами градът на Левски!!!
75
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
BLACKED
74
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е не така де,не обиждайте момата ,явно обича по тъмни мъже ,без дискриминации ,вероятно знае защо)
73
0
 
21
 
! Отговори
Лицето? преди 3 години
Къде му е лицето на тоя, че се вижда... в сянка ли е, шапката ли го закрива?
72
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво моме, браво!
71
8
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"Черно и бяло, в мен се преплитат,във неделим кръговрат" :)))Няма лошо, по-добре млад атлет, с тяло с плочки, с голяма кожена бухалка отколкото плешив чичко паричко с шкембе. Цветът на кожата няма никакво значение.
70
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** той много черен ***!
69
4
 
20
 
! Отговори
Ro преди 3 години
Стига ревахте каква ѝ била снимката, се едно ще я върнете... повече трябва да ни притеснява фактът, че ходи с швед. Не знам как някоя нормална жена би харесала подобно нещо чисто визуално. Да, има и красиви сред тях, ама толкова тъмен, е отблъскващо. Откачена история.
68
10
 
4
 
! Отговори
Georgiev преди 3 години
Българинът обаче е голям моралист. Пу, да не са ни уруки :)))
67
2
 
21
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Големият въпрос е какво ще прави тя с живота си, ако вече му е родила къдраво черничко детенце с носле, широко колкото устaта?В България няма кой да я вземе с такова дете, дори ром.В чужбина може да я вземе някой като Али Соу, който ще се държи с нея по същия начин.Жалко за наивното момиче, което вижда нещата така, както му се иска, а не както са в действителност.
66
0
 
17
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Али се е писал евангелист, защото знае, че така го приемат по-добре в Европа и особено в България. Питайте го какво е Евангелие, да видим какво ще ви отговори, като е евангелист :)Най-късно догодина ще започне да се държи с нея, както се държат с жените мъжете от неговото плeме в Екваториална Африка. Нормален човек не издържа това и го напуска
65
0
 
22
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Разликата във възприятията и манталитета са неописуеми, там просто физически не възприемат жената като човек, да не говорим за семеен партньор и събеседник, който също има право на мнение.Сега мюслимът й търпи детските глезотии, защото е изолиран от пандемията в Ловеч. В момента, в който получи възможност за избор, т.е. до края на годината или най-много в началото на следващата, ще започне да се отнася с нея като с кадъна, тя разбира се няма да го изтърпи и ще го напусне.
64
0
 
28
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Познават се от миналата пролет - т.е. от началото на пандемията миналата година.Али Соу не може да пътува, не може да ходи да си сменя компaньонките по световните курорти всеки месец и си хваща младо и наивно момиче по постоянния адрес на месторабота да има редовно какво да си такова за удоволствие.Не знам тя как си представя семейния живот с мюсюлманин от Гамбия, която е на 172-ро място по човешко развитие от общо 189 държави (България е на 56-то).
63
3
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Съвсем нормално е, след като Литекс-Ловеч е истинското име на ЦСКА-София, нормално е и футболистите да са обвързани с произходният си център ... Няма лошо микренският *** като стана кръстник на ЦСКА, ще кумува и на влюбените ... !!!
62
3
 
29
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Що за нищожество трябва да си заради едните пари да *** черния боздуган.