Край на диетите - Сиара влезе във форма

Певицата разказа за отслабването след раждането на сина й
16 яну 2021 23:15, Дарена Найденова
6
Край на диетите - Сиара влезе във форма
Снимка: БГНЕС

Сиара успя да постигне доста неща по време на пандемията. Тя създаде компания със съпруга си Ръсел Уилсън, която включва модна линия и парфюми; работи по новия си албум и предстоящо турне, като в същото време успя да роди и третото си дете. Това обаче не е всичко. След раждането през юли, Сиара се фокусира върху тялото си и успя да свали 13 килограма, след като се присъедини към Кейт Хъдсън и програмата Weight Watchers.

Звездата говори открито пред InStyle, споделяйки своята фитнес рутина, защо спира с традиционните ограничителни диети и собствената ѝ дефиниция за това да бъде секси. Съвсем наскоро Сиара разкри в социалните мрежи, че е преполовила пътя към постигането на желаното тегло след раждането на сина си Уин през юли месец.

„Тренирам повече от всякога и въпреки карантината гледам да съм ангажирана през целия ден“, казва изпълнителката пред InStyle. Добавя, че балансирането между две деца и бебе е доста трудно и постоянно се появяват предизвикателства, с които трябва да се справя. „Има моменти, в които се опитвам да нахраня Уин, но в същото време трябва и да се грижа за по-големите си деца“. Сиара признава, че в миналото се е доверявала на драстични диети, които са забранявали огромен брой хранителни продукти. За щастие, тя се осъзнава и започва да яде по-здравословно и да тренира по-често.

Според нея, новата програма, на която залага, ѝ позволява да яде всички храни, които обича и в същото време да поддържа добра фигура. „Когато имаш възможност да похапваш такива неща, това те прави щастлив и сериозно променя начина ти на мислене относно диетите“, споделя Сиара. Тя се обръща към почитателите си, казвайки им че не трябва да се подлагат на екстремни хранителни режими, за да постигнат целта си.

Още за режима на Сиара ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Мфакар преди 3 години
Страшна мацка беше. БГ сутеньорите ако четат, да внасят такива шоколадки. Има голямо търсене.
2
3
 
12
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
И Фатима от Факултета отслабна умствено и то рязко.
1
2
 
19
 
! Отговори
Гайдурков преди 3 години
Супер интересна и полезна информация. Много ви благодаря!