Ботокс, филъри... Кои звезди не обичат този тип корекции?

Джей Ло отхвърли твърденията, че си е "пипнала" лицето
19 яну 2021 22:15, Дарена Найденова
7
Ботокс, филъри... Кои звезди не обичат този тип корекции?
Снимка: БГНЕС

Каква е тайната? Ботокс? Филъри? Козметични операции? Всъщност, нито едно от тези. Дженифър Лопес не се е подлагала на каквато и да е интервенция, а това, което виждате е 100% автентичност. В петък, 15 януари, изпълнителката отговори на коментар, в който се твърди, че красотата ѝ се дължи на ботокс. Под клип, където Лопес рекламира новата си козметична линия JLo Beauty, потребител се осмели да заяви, че звездата "със сигурност" има ботокс.

"Хаха, това ми е просто лицето!!! За милионен път... никога не съм си слагала ботокс или каквито и да е било други инжекции“, отговори Лопес. Тя препоръча на потребителя да се запаси с продукти от козметичната ѝ линия, за да може да се сдобие с кожа като нейната. Освен това Джей Ло посъветва човека да бъде по-позитивен, мил и по-добър към останалите. „Не се опитвай да нараниш другите, защото тази омраза ще те състари преждевременно", допълва звездата.
 
През декември тя си спомни за времето, в което тогавашният ѝ приятел я е насърчил да си сложи ботокс. Лопес обаче не го послушала и до ден днешен не се е подложила на подобна интервенция.
 
„Не харесвам игли така или иначе. Чудя се как ли щях да изглеждам, ако си бях сложила ботокс тогава. Бях едва на 23 години. Едва ли лицето ми щеше да изглежда по начин, по който изглежда сега“, казва изпълнителката пред ELLE.

Дженифър Анистън
 
47-годишната актриса си е направила операция на носа, но говори открито против ботокса и други лицеви филъри. През 2014 година Анистън споделя, че в Холивуд често има натиск над младите актриси да си правят корекции в името на славата. Самата тя е била свидетел на колежки, които се опитват да победят старостта с намесата на лекар, но това се оказва огромна грешка. „Благодарна съм, че съм го видяла със собствените си очи, защото установих, че никога няма да си сложа нещо в лицето“.
 
Още звезди, които не обичат козметичните корекции, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И двете Дженки яко лягат под ножа и използват най-вече фотошоп. Те са от единствените 5% жени, на които им понасят добре тези процедури и пластики. Останалите 95% приличат на мумии. На мен вече тая изкуствена визия, която се налага (скули, мини нос, огромна джука и два пъпеша в пазвата) ми изглежда адски жалка, като инвалиди с протези (не искам да обиждам болните хора, просто израз). Дано по-бързо отмине това масово загрозяване, че е налазило и мъжете.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ама сега тези с ботокса и имплантиране не могат да се ваксинират. КОВИД 19 ще ги нагази разкрасени. Никой не мисли, че изкуственяците които си пъхат в телата може да им пречат за сериозни неща. Докторите най-безхаберно трупаха пари и хич не им пукаше за бъдещето. Всеки си плаща за тарикатлъка, природата не се лъже.
5
1
 
6
 
! Отговори
Безценно преди 3 години
Когато препишеш "новина" на 4 години и се подпишеш под нея!Истински джурналист!Дарена ли си подарена ли си....
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дженифър Лопес естествено лъже.Гледайте един неин филм с Джордж Клуни отпреди повече от 20 години, където има огромен ***. Тя бе една от първите, които си направиха новата на времето липосукция както отзаде така и на корема. Тогава си призна. Ботокса е евтино козметично средство. Естествено тя прави други неща с лазерна и иглова манипулация.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ботокса е един и ние всички го знаем...
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дженифър Анистън далеч не е на 47. Откога е тази новина?
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли да мине ден без новина за тая дърта пърчка?