Сърцето на принц Хари е разбито

Ето каква е причината
19 яну 2021 18:27, Ивета Иванова
29
Сърцето на принц Хари е разбито
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство преди година.

Сега източник твърди, че Хари е с разбито сърце, заради напрежението, което се е създало между кралското семейство. Това съобщава журналистът Том Брейди, който е и близък приятел на принца.
 
"Това беше много сложен проект психологически, защото те очевидно бяха на трудна позиция и не се чувстваха страхотно, и аз осъзнавах все повече това, докато бях там", обяснява той пред "ITV".
 
Том е придружавал Меган и Хари по време на пътешествието им в Южна Африка за техния документален филм "Harry & Meghan: An African Journey".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
3
 
! Отговори
РУНДЬО Принц на Мъд преди 3 години
Защо бе прости утки пълните съдържанието на сайта с нищоинформоции?*** толкова ли сте *** или нас ни смятате за имбицили да се впечатряваме от тъпните в кралския двор.Авторкеее.... *** съ гръмни *** или си се връщай в Горна Диканя да доиш козите.Аман от пуйки.Народът едва оцелява в тази банкянска диктатура,а вие го занимавате с глезльото на баба Бети .
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква поредна футболна драма! Меги разбила сърцето на Хари!Ха, че това от кога се очакваше... Целият свят знаеше, че с тази нещата ще свършат зле, само Хари, наивният влюбен, си вярваше, че Меги е с него по любов, а не заради изгода. Все пак от треторазрядни актриса да станеш част от кралското семейство си е голямо постижение и мечта на всяка златотърсачка!
24
0
 
6
 
! Отговори
Херцог Гугълхуй преди 3 години
Ноогу важну!Една *** мисирка е решила с копипействане от жълтенаковата албионска преса да стъкми нещо за да получи 5 лева.Абре моме!Дъ земиш дъ ми дуйниш и шти платъ повече,***.
23
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега сърцето му ще бъде изтръгнато и посветено на романтичните млади момичета когато упорития глад превзема народите и мъста на жените и зверостта на мъжете ще дрънкат малки звънчета от урина и мъст жлъчка и мензис по кратуните на тихите души от запад на изток
22
6
 
3
 
! Отговори
норман крис преди 3 години
Томсън-а ми засече
21
0
 
20
 
! Отговори
Сърцераздерателно преди 3 години
Свършиха парите и се чуди как да се върне на кралската хранилка.
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аууууууу каква трагедия драги читатели, каква драма. Да би мирно седяло, не би се в чудо видяло една такава поговорка има из тези географски ширини. Кой те би У главата да си взимаш Маркълското чадо за жена бре.... Какво си мислеше, че ще се случи.. Хора, които са били и са расисти от поколения изведнъж ще проумеят, че и тя е човек и ще вземат да я харесват ли...? Убеден съм и, че са му го казали това в прав текст ама магарето си е магаре и като мисли с главата без мозък така става...
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статията малко жълтее.. Да не казвам - много..
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...заради напрежението, което се е създало между кралското семейство." Между кралското семейство и кой друг??? Пишете си, колкото да отчетете дейност.
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е, че вече не може да има крале, кралици, принцове, дори самите те вече не искат тази измислица. Все едно да отидеш в друг град с файтон, смешно е в 21 век.
16
2
 
7
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен 15Не е сигурно, че Хари знае, че не е син на Чарлз, а може и това да не е истина! Не вярвам, че кралицата на Англ. ще допусне да се прави ДНК изследване на член на кралското семейство...
15
4
 
7
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Аз знам, че човек не трябва никога да се отрича от корените си...Може да си отиде, да се отцепи, да е много наранен, обиден, но корените са си корени..Срещала съм много жени, които се чувстват унизени от връзката на мъжа им със рода си, но това показва само една непълноценна връзка, жената иска да обсеби мъжа си, защото не му вярва, не е част от него! Може би при Хари е по-сложно - помня слуха, че Хари не е син на принц Чарлз, а на учителя по езда на Диана..Може би има нещо такова, знае ли човек
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да си признава че е синче на играч по конно поло и да се приключва.
13
2
 
28
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
"Това беше много сложен проект психологически, защото те очевидно бяха на трудна позиция и не се чувстваха страхотно, и аз осъзнавах все повече това, докато бях там",----колко много думи и накрая-нищо. Заради мавъра, която искаше да стане принцеса, ама те си имаха истинска принцеда, а не втора употреба - тоя ренегат се скара с брат си, бъдещия крал.Къв проект та гони, кви 5 лева? Другите хора имат РЕАЛНИ проблеми, но ние трябва да страдаме, щото Хари и Мавъра -НЕ СЕ ЧУСТВАЛИ СТРАХОТНО! Ужас!
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ауууууу каква ранима душа е имал тоя.
11
1
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Ще пия една ракия за здравето на Хари и белким му дойде акъла в главата...
10
1
 
16
 
! Отговори
Ох! преди 3 години
Горкото!Пуснах сълза.
9
0
 
11
 
! Отговори
11 преди 3 години
Боли *** Шмайзера.
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На бат Хари май не му стана ясно, че семейството му не е никак мулти-култи и не е ОК да си го слагаш официално с негъркаа. Ожени се за някоя с чист ген, направете няколко деца с правилен произход, пък после ако искаш живей в Африка и ги оноди всичките. Всички помним какво се случи на майка му. Пак по същите причини. Той поне още е жив, но ако много се отваря може и той да се блъсне с колата нейде из САЩ.
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като си пада по простолюдието, редно е да стане един от тях.