Мелания Тръмп - носи ли визията й скрито послание?

Много жени ще продължат да следват стила ѝ, който вероятно ще претърпи промени
22 яну 2021 21:28, Иванка Гъркова
9
Мелания Тръмп - носи ли визията й скрито послание?
Снимка: БГНЕС

Джо Байдън положи клетва като 46-ия президент на САЩ. Няколко часа по-рано Доналд Тръмп, който отказа да присъства на церемонията, напусна Белия дом със съпругата си. Двамата се качиха на хеликоптера „Марийн уан“, за да стигнат до авиобазата „Андрюс“. Оттам се прехвърлиха на самолет „Еър форс уан“, с който пътуваха за последно до Флорида, където ще заживеят в своя нов дом.

За своята последна медийна поява като първа дама, Мелания Тръмп избра изцяло черни дрехи. Не са ни нужни модни експерти, за да отбележим, че чрез стила си тя сякаш искаше да покаже, че си тръгва от Белия дом с тъга.

Според New York Post, костюмът ѝ е съставен от късо сако с метални копчета на Chanel и рокля Dolce & Gabbana. Те са съчетани с любимите ѝ обувки на висок ток на марката Christian Louboutin и чанта от колекцията на Hermès Birkin.

Има ли скрито послание в дрехите на бившата първа дама?
Докато някои американски издания отбелязват, че ансамбълът на Мелания се смята за траурен, други посочват, че черният цвят има и друга символика. Той се свързва със силата на духа, обяснява списание Hello. По думите на запознати, това е нюанс, който се „приема насериозно“ за подобни поводи, което го прави добър избор от страна на Мелания.

Носейки черни очила, г-жа Тръмп се усмихна за последно на камерите, дошли на моравата пред Белия дом. А някои по-находчиви американци отбелязаха в социалните мрежи, че визията ѝ е струвала цяло състояние, като само чантичката ѝ от крокодилска кожа струва 70 000 долара.

Вижте стилната Мелания Тръмп в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да носи послание. Кака Мелания е като на погребение е. А защо е усмихната - ми оттървала се е от терор :)
4
2
 
8
 
! Отговори
Отечествен Фронт преди 3 години
Абе днес какво правите сметката на Мелания Тръмп ,какво гледат във паницата на другите .Я погледнете във паницата на кмета на Стамболийски за 7 апартамената за един милион лева за вилата му във цигов чарк за един милион лева заедно със мерцедеса и неплатени данъци за 150 хиляди лева .И което е най интересното че от две години кметът вдига данъците на хората безогледно .Или тези неща не са важни а по важно е какво прави Мелания Тръмп.
3
4
 
18
 
! Отговори
65 преди 3 години
Точно на нея ли ще правите сметката, колко и струва чантата?
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Балканите си е траурен цвят.
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за крокодилите, аман от такива глезотии.