Хари настоявал с Меган да напуснат кралското семейство

Защо той е бил инициатор?
Обновена: 25 яну 2021 23:12 | 25 яну 2021 22:46, Ивета Иванова
11
Хари настоявал с Меган да напуснат кралското семейство
Снимка: БГНЕС

Принц Хари е този, който е инициирал двамата с Меган Маркъл да напуснат кралското семейство, твърди източник.

Принцът е искал да се откаже от задълженията си. Двамата със съпругата му обявиха, че напускат семейството през януари миналата година и това бе шок за много хора.
 
Сега двамата живеят в САЩ - родната страна на Меган и източници казваха, че Маркъл е била тази, която е искала да напусне Англия.
 
"Стигна се до момента, в който Хари искаше различен начин на живот. Меган беше просто катализатор", обяснява източник на "Vanity Fair".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Dark Psychology преди 3 години
За подъл манипулатор като Меганчето е като детска игра да втълпи на Просто Хари каквото си иска и да го направи все едно че това е негова идея . Хари преди свадбата : В добри отношения със семейството, много близък с брат си, с много социални ангажименти които изпълнява с удоволствие.След свадбата : Скаран със всички .Не общува с брат си. Не желае да изпълнява и без това леките си социални задължения . Не иска да е част от семейството си.Какво се промени ? Аха, Меган дойде. Друго ?
4
0
 
5
 
! Отговори
Стига преди 3 години
Ох, айде стига вече!
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прекрасно, вместо с кралското семейство, сега ще живее с местно туземно население...Което се орига, краде, и къпе веднъж месечно. На това му викам правилен избор.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това си е тяхна работа, какво само чоплят. Където искат, там ще си живеят, те са си го решили.
1
1
 
14
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Абе ако вярваме на жълтини, то сто процента булката е взела решението, отделно от това бабата рептилл е дала благословия да се махат, щото първо Хари не е син на дъртиьо бастунн Чарлз, а второ внучето с целия си акъл докара тая урруспия за снаха. Та насъбраха му се черни точки на малкия и като не спазва протокола по добре да сА маИня от кралството.