Зеленчуци, бадеми... Какво включва режимът на Джил Байдън?

Първата дама обича да готви
Обновена: 8 фев 2021 17:19 | 8 фев 2021 14:30, Иванка Гъркова
37
Зеленчуци, бадеми... Какво включва режимът на Джил Байдън?
БГНЕС

Още по време на президентската кампания на мъжа й, Джил Байдън показа, че е не само добра съпруга, и общественик, а и отдадена майка и един от най-харесваните преподаватели. Сега животът й се променя значително, но тя ще продължи да работи и се грижи за семейството както и досега, макар вече да е доста по-заета след влизането й в Белия дом. 

Жената на новия американски президент неминуемо е сравнявана с Мелания Тръмп. Стилът на обличане и поведение на двете се различава коренно. Макар някои да пишат, че жената на бившия държавник е с няколко класи напред, може да кажем, че г-жа Байдън има с какво да ѝ натрие носа. 
 
Общото между двете първи дами е това, че те държат на фигурата си и не ядат каквото и да е. За разлика от Мелания, която едва ли е влизала в кухнята, Джил Байдън със сигурност ще иска да приготвя някои ястия сама, но все пак ще има цял екип, който ще се грижи за това. Дори и да не слага престилката всеки ден, тя ще държи на определени продукти в менюто й, защото е свикнала да се грижи за своето семейство и държи на балансираното хранене. 
 
Какъв режим спазва Джил Байдън?
 
Ако се чудите защо жената до американския президент е толкова слаба и изглежда по-младолика, ще ви кажем, че в момента тя не спазва диета. Въобще, през годините тя рядко се подлагала на сериозно ограничение, просто се придържа към по-здравословните продукти. 
 
Пред интервю за "Parade", докторът признава, че колкото и да обича здравословни ястия, тя не може да ги приготвя всеки ден. По-скоро се ориентира към домашните рецепти, които изпълнява от години и се харесват от всички. 
 
„Приготвям ги толкова дълго, че просто го правя за нула време, по памет“, каза тя. 
 
Мъжът й няма място в кухнята
 
Джил посочва, че понякога слага твърде много зеленчуци в някои ястия. Въобще, тя ги харесва и за гарнитура, защото са богати на витамини и минерали. 
 
На въпрос дали Джо Байдън обича да й помага в готвенето, първата дама посочва, че той го прави с удоволствие, но тя предпочита той да е извън кухнята, която си е нейна територия. 
 
Още за режима на Джил Байдън ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
БРЦК преди 3 години
Бере краставици сутрин рано . Но на техния бостан сланата отдавна ги е попарила ми домати нито краставици
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 29А ти може и да поотслабнеш и започни да ползваш някакви кремове за лице. Явно от това ти идва проблема. Обикновено злобата към красивите жени идва от такива жени,,които са точно тяхната противоположност.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отвратително е,че Тръмп загуби ,тъй де,изиграха го .Ако има нещо положително в цялата работа е,че първата дама ще е образован човек,а не онзи примитивен порно- модел , със сметки в акъла.На нещастния и откровено глупав тип,из с л се по-долу за диети и бадеми,бих препоръчала да намери снимки на ,,бабата ,,като млада,особено на една ,под която пише,че тя е имала навика да носи и дрехи на тогава.Има я тази снимка свободно в гуглето.Може да е жена на демонократ,но следва да сме обективни.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И нас това трябва да ни интересува, защото..... ?
26
1
 
6
 
! Отговори
Ira преди 3 години
Вие шегувате ли се, или се подмазвате? Госпожа Байдън е мила дама, но мисля че и каквото да облече ще стои стил смъкнато. Нали няма да я правите героиня на елегантност? И израза, да " натрие носа" на Мелания е просташки...
25
1
 
3
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
Ау,колко трогателно!Може ли и нещо за кучето дето Джо го гони гол в банята да ни осведомите? Ъ?
24
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
A ne znam treba da popita nekoya zoodiya
23
4
 
9
 
! Отговори
Баба мара преди 3 години
тази демен-ция не трябва да се допуска до ядреното куфарче дано военнитеуспеят да го удържат
22
3
 
8
 
! Отговори
американеца преди 3 години
Нещо за смяна кръвта от млади хора има ли
21
4
 
7
 
! Отговори
Христяна преди 3 години
Е тоя каквото и да яде все е САТАНА В ЧОВЕШКО ТЯЛО А ЗАЩО НЕКАЗВАТ ЗА ТОВА ЧЕ ПИЕ БЕБЕШКА КРЪВ И ЗАЩО МЕДИИТЕ НЕ ПИШАТ ЗА ТОВА .ЦЯЛА АМЕРИКА ЗНАЕ ЗА ПЕДОФИЛИЯТА МУ ЗА НАГЛОСТТА И ДЕМЕНЦИЯТА КОЯТО Е 99% . СКОРО ТОЯ ЛУД САТАНИСТ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТПОЛЕЗРЕНИЕТО НА СВЕТА ...........
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигурност не включва попара,като на нашите беззъби старци.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приготвям ги толкова дълго, че просто го правя за нула време, по памет - пак някаква безсмислица. Хем ги приготвя дълго, хем за нула време. Научете се да превеждате като хората поне.
18
2
 
6
 
! Отговори
Кашчей безсмъртни преди 3 години
Дядка ,вечни хора засега няма!
17
2
 
3
 
! Отговори
Кашчей безсмъртни преди 3 години
Дядка ,вечни хора засега няма!
16
3
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
"Grimpy old men in the White house."-подходящо заглавие за филм.
15
13
 
7
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Хората не са вечно млади, но на техните години малко изглеждат толкова добре!! Да са живи и здрав!!
14
22
 
7
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Едни достойни хора!
13
5
 
17
 
! Отговори
Диетолог преди 3 години
Какво ни занимавате с тези...анамнези !!!?
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Включва боб! И после хвърля яко боба!
11
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Жената на новия американски президент неминуемо е сравнявана с Мелания Тръмп"Какво има да се сравнява.Мелания е с класи над тая баба! Да не говорим за красота. Бабата и сега и на младини в била грозна. А Мелания и на старини ще бъде прекрасна. База за сравнение няма.Едната е стилна и красива,другата е просто една баба.А това че яде бадеми...голяма работа.Няма да и помогнат