Салма Хайек: Не вярваха в мен, защото съм мексиканка

Ето какво разкри тя
11 фев 2021 14:00, Ивета Иванова
21
Салма Хайек: Не вярваха в мен, защото съм мексиканка
Снимка: БГНЕС

Салма Хайек разкри, че в началото на кариерата ѝ са ѝ казали, че тя никога няма да успее като актриса, защото е мексиканка.

Сега тя се радва, че е опровергала тези, които са се съмнявали.
 
"Казаха ми, че моята кариера в Холивуд ще замре, когато съм в средата на 30-те си години. Първо ми казаха, че мексиканка никога няма да успее, защото, по онова време, с новите поколения, беше невъзможно за мексиканка да има водещя роля в Холивуд", сподели тя, докато промотира новия си филм "Bliss", предават от "Female First".
 
Звездата е горда от пътя, който е изминала и от начина, по който се е борила с тези, които не вярвали в нейния успех.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
какво ви става бе? преди 3 години
Аре още една жертва.
11
1
 
8
 
! Отговори
... преди 3 години
Много е модерно да си жертва все БАХ МААМУ! На 100г стана, има стотици милиони нейни си, милиарди от мъжа си и ПАК ТЯ Е ЖЕРТВАТА! Мани ги ония привилегировани бели дето *** от глад в металопреработващата индустрия в щатите. ТЯ е жертвата!
10
2
 
9
 
! Отговори
Сит преди 3 години
Мексиканка е колкото Симеон Скаскобурготски е чист българин. Иначе е от богато семейство и няма нищо общо типичните мексиканци. Относно визията - резултат на 50:50 ливанско испански (не мексикански) микс
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
наистина ги дискриминриат тя яко, ама това не важи за жените с големиЦици, тях навсякъде ги тачат. кой знае колко режисьорски краставици са се отъркали в тия дини по пътя към успега
8
2
 
7
 
! Отговори
преди 3 години
Уффф, и тая стана жертва. Не били вярвали в нея. Колко неприятно. Сякаш някой и е длъжен с нещо. То и в мен никой не вярва ама аз не рева като магаре.
7
4
 
5
 
! Отговори
циник преди 3 години
Аман от хора с комплекси... на черните- белите са им виновни, на белите - черните... какво ти пука кой какво вярвал бе , гладай си живота и се доказвай ако можеш, а ако не можеш - недей мрънка...
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой бил казал и какво от това, сега нали е мега звазда, чуди се какво да си прави парите, хубава , успяла какво реве, явно мексиканският произход не е повлиял чак толкова много???На Мерил Стрийп също са казали да си ходи вкъщи , защото е грозна и какво от това, днес е една от най-големите актриси в Холивуд! Застарява вече и се чуди с какво да се прави на интересна!
5
4
 
11
 
! Отговори
grep преди 3 години
Бля бля - да и имам "таланта". А да я видя ако беше като някоя типична мексиканка - ниска, дебела и не особено привлекателна - щеше да чисти къщи цял живот.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много я харесвам! Направи фантастична Фрида Кало преди години! Талантлива е!
3
5
 
9
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 3 години
типичен латински комплекс за малоценност...
2
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти беше преди 25 години. Стига ти толкова.
1
16
 
8
 
! Отговори
неандерталец преди 3 години
Ужасно антипатична е! Имала е късмет богаташ да се излъже да я вземе. Май разбира от друго, за да я вземе богатото франсе.