Как холивудските звезди посрещнаха Свети Валентин?

Знаменитостите и празникът на любовта
17 фев 2021 22:03, Петя Славова
4
Как холивудските звезди посрещнаха Свети Валентин?
Снимка: BGNES
На Свети Валентин не една от известните холивудски двойки направиха романтични послания към половинките си. Ето и три от най-интересните публикации в социалните мрежи.

Никол Кидман и Кийт Ърбан

Никол Кидман рядко споделя лични снимки със съпруга си, певеца Кийт Ърбан. Но в чест на Свети Валентин 53-годишната актриса реши да направи изключение. На страницата си в Instagram Кидман публикува снимка, на която страстно целува съпруга си.

„Валентинът ми е завинаги“, подписа актрисата кадъра. За по-малко от три часа публикацията получи над 160 хиляди харесвания и почти хиляда коментара.
 
Двойката сключи брак през 2006 г. и сега отглежда две дъщери: 12-годишната Сънди и 10-годишната Фейт. Кидман забранява на наследниците си да използват Instagram. Тя смята, че социалната мрежа може да повлияе зле на възпитанието им.

„Не съм много добре запозната със съвременните технологии, така че е изключително трудно да остана в темата. Няма да позволя на момичетата да се регистрират в Instagram. Въпреки че най-голямата вече е нетърпелива да влезе там и да разбере какво е„, споделя Никол в интервю.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Те са едни от най-младите двойки, но подобно на родителите на Бруклин – Виктория и Дейвид Бекъм, младежът обича да показва обичта си към своята годеница. Така той не пропусна и Деня на влюбените. 21-годишният Бекъм може спокойно да бъде наречен един от най-романтичните потребители на Instagram. Всяка негова публикация е признание за чувствата му към Пелц.

Останалите световни звезди и как посрещнаха Свети Валентин - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как холивудските звезди посрещнаха Свети Валентин?----------Тия ако съ "звезди", то тогава аз съм Съзвездие!!!!!