Салма Хайек: Не се омъжих за пари, а по любов!

Актрисата обидена на слуховете за нейния брак
Обновена: 17 фев 2021 15:23 | 17 фев 2021 15:21, Ивета Иванова
40
Салма Хайек: Не се омъжих за пари, а по любов!
Снимка: БГНЕС

Салма Хайек е много обидена от това, че хората смятат, че тя се е омъжила за Франсоа-Анри Пино, защото той е богат.

Актрисата казва, че френският бизнесмен я е направил по-добър човек. 54-годишната звезда и французинът се венчаха през 2009 г.

Сега Салма признава, че хората не виждат магията в нейния любим, и как той я променил към по-добро, защото са се фокусирали над неговото богатство.

"Знаете ли, проблемът е в това, че на снимките не можеш да предположиш за магията у него. Той ме накара да стана много по-добър човек и да порасна по такъв добър, здравословен начин. И знаете ли, когато се омъжих за него, всички казваха: "О, това е уреден брак, тя се омъжи за него заради парите". И аз казвам: "Не, но както и да е". Мислете каквото искате: 15 години сме заедно и сме силно влюбени", обясни тя през подкаста "Armchair Expert".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така де , за истинската любов обаче милиардите много помагат!
33
0
 
8
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Ами така е - за истинската любов 42 милиарда богатство не може да са пречка!
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не думай...
31
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
е какво?..Аз много харесвам Салма!..И й вервам!..Но защо имам щурото усещане,че НИКОЯ жена "НЕ СЕ ОМЪЖВА ЗА ПАРИТЕ НА ЖЕНТЛЕМЕНИТЕ" ?
30
1
 
2
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Какво толкова, жената си пада по много грозни мъже.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 28Майкъл Джексън е велик певец и още по-велик педофил. Ако такива хора са ти идоли имаш проблем. Има и филм с порасналите вече деца които са посещавали имението му. Изгледай го преди да го благослявяш.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Вейхайвей- затова НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ДАРИТЕЛ БЛАГОТВОРИТЕЛ СРЕД ИЗВЕСТНИТЕ ЛИЧНОСТИ НА ЗЕМЯТА Е КРАЛЯ НА ПОПА MICHAEL JACKSON !! зодия ДЕВА.НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ТВОРЕЦ ПЕВЕЦ ТАНЦЬОР ДАРИЛ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА БОЛНИ И БЕДНИ ДЕЦА ПО СВЕТА, ЧИИТО ТЕКСТОВЕ НА ПЕСНИ БЯХА ПОСЛАНИЕ ЗА МИР И ЛЮБОВ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПЛАНЕТАТА , която вие рушите с неразумните си действия от алчност и егоизъм. Ти ще ми говориш за дева.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВейхайвейИнтереса е част от неразумното и неразвито човешко същество.Дева каквато съм аз! МАЙКА ТЕРЕЗА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН Коби Брайнт Тодор Колев *** Рангелова София Лорени мн. други величия на тази планета, са най големите благотворители на планетата. В даването е силата.А на умен човек мога да му кажа, че има много хора родени в ДЕВА ,и всеки човек е различен.Доброто което аз и девите правим , хуманността , произлиза от любовта.А ти знаеш ли какво е ЛЮБОВ ? Съмнявам се!
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно е по-любов .Любов по парите.
25
0
 
10
 
! Отговори
О.Уайлд преди 3 години
Абе замислете над следния факт. Кое е по-вероятно да се случи - случаен и неизвестен мъж да се запознае със Салма, или някой неслучаен милиардер. Иначе любов може и да има, ама останалото няма как да го сложиш настрани. Така или иначе, няма как да се разбере дали е щяла да го вземе ако е нямал пари, така че можем само да им пожелаем да са живи и здрави :) Човекът има доста скромно богатство от около 43 млрд долара, няма какво да го мислим
24
2
 
4
 
! Отговори
Ядем ги с колците преди 3 години
И един мармот завиваше....
23
3
 
15
 
! Отговори
българка преди 3 години
Ах-ах...*** жива да не бях. Франсоа Пино, съпругът и, е МИИАРДЕР ! Преди няколко години се разбра,че докато вече е бил женен за Салма е имал връзка с Линда Еванджелиста и дори и дете от нея. Салма уж се разсърди, щеше да се развежда, обаче как да вземе милиардите - предбрачния договор е железен. И си подви опашката и започна да говори за любов. А *** моля ви се - защо пък не се омъжи по любов за някой оператор или шофьор - я какви готини мъже има! Никой не и бил вярвал, горката тя !
22
4
 
2
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Яжте си зелето, че в тая жега се вмирисва и вони!
21
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се омъжих за пари,а за много пари !
20
4
 
9
 
! Отговори
100% Достоверно преди 3 години
Честна пионерска!
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигурност смата тя е спестила вече няколко милиона от кариерата си та едва ли е опряла до парите на тоя. Пък и като е станала известна си представям как всички бедни "приятели" почват да ти звънят и да искат услуги и пари. Нормално е да се отдръпнеш и да търсиш друг богаташ за връзка,за да не се чудиш дали този до теб е с теб заради парите.
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
54-годишната звезда знае, че комбинацията между нитро.глицерина за сърцето и виаграта за "ху.ето" е мнооооого голям проблем!Ама то от любов до наследство е една чаша "минерална" вода;)То на 54 вече за къде - "само една любоффф";)
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото е че тия сами си вярват че не е заради парите. Те и затова така настървено лъжат. Ама хайде от утре ония да загуби всичко и да си намери работа от 8 до 17 часа със средна френска заплата, да видим след колко време ще му тегли шута. Залагам между 6 и 12 месеца, при положение че наистина има "чувства".
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да и хареса бедняк пък вие, лесно им е на мъжете дето имат, много любов ги чака. На първи поглед има нещо, на втори друго и така.
15
4
 
2
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
До АнонименДева и приятелство. За девите - интереса и нищо друго.