Звезден пример: Любимите упражнения на Хали Бери

Какво прави във фитнеса звездата?
17 фев 2021 20:55, Дарена Найденова
4
Звезден пример: Любимите упражнения на Хали Бери
Снимка: Getty Images

Хали Бери е една от дамите в Холивуд, която служи като фитнес вдъхновение за всички нас. Въпреки 54-те си години, тя не престава да тренира и да поддържа форма, независимо дали става въпрос за роля или за собствено удоволствие. На всичкото отгоре, Бери често публикува снимки, с които ни напомня, че е време и ние да влезем във фитнес режим, който да ни подготви за предстоящото лято.

В интервюта актрисата признава, че е една от многото звезди, които практикуват периодичното гладуване. Според нея, това ѝ помага да изгори излишните калории и да позволи на тялото ѝ да влезе в режим на кетоза, където да използва мазнините като източник на енергия. Освен това, Бери харесва кето диетата, защото ѝ помага да се справи със захарния диабет.

В допълнение към стриктния хранителен режим, Хали залага и на постоянни тренировки. Тя обича да тренира цялото тяло, а не да се фокусира върху отделни мускулни групи. В своя Instagram профил актрисата беше създала хаштага #FitnessFriday, под който споделяше мотивиращи видеа в края на всяка седмица. На 12 февруари тя заяви, че се отказва от това си начинание, само за да го замени с колаборация между нея и профила Respin. Там феновете ѝ ще могат да се наслаждават на всички упражнения по всяко време, а не да чакат само петък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Задната прашка" е добро упражнение за стари чанти.
1
0
 
0
 
! Отговори
Storm преди 3 години
В академията на Х мен ги е научила тези тренировки. Някое упражнение за предизвикване на торнадо няма ли?