Даниел Радклиф се срамува от играта си в "Хари Потър"

Ето какво призна той
24 фев 2021 11:25, Ивета Иванова
9
Даниел Радклиф се срамува от играта си в "Хари Потър"
Снимка: БГНЕС

Даниел Радклиф беше само на 11 години, когато е избран да изиграе Хари Потър.

Филмите от поредицата се превръщат в огромен хит и вечна класика, а Радклиф сега казва, че гледа назад към тях със смесени чувства - микс от нежност и срам.
 
Актьорът даде интервю за списание "Empire" и в него признава, че е изключително засрамен от актьорските си умения в първите филми. Но споделя, че благодарение на тези филми, той твърдо е решил да се занимава с актьорство.
 
 "Крайно съм засрамен от някои моменти от актьорската ми игра, очевидно... Трудно е да разделя моята връзка с Хари от моята връзка с филмите, като цяло. Невероятно съм благодарен за този опит. Това ми показа какво искам да правя до края на живота си", признава още звездата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
хърмаяни преди 3 години
Хич не го биваше с вълшебната пръчка.
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои актьори като станат известни почват да се правят на важни и да се отричат от това което ги е направило това което са. Емилия Кларк я взеха в Игра на тронове за да има софткор сексуален елемент в сериала за да се продава добре. А като стана известна изведнъж се обяви за ревностна феминистка и престана да се съблича. Без голотия щеше да си е все още световно неизвестна и да търка пейката в някой театър или да сервира кафе. А този без Хари Потър щеше да е счетоводител в ЧЕЗ електро.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно съм засрамен от някои моменти в актьорската си игра.Това ми показа какво да правя до края на живота си................................................да стана Г--е.ЙСега поне не е засрамен ,разбрал е какво е призванието на живота си !
4
1
 
7
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Хари инги петър не съм го гледал, та нямам право на коментар, ама наскоро гледах Швейцарско войниче с негово участие и там е страхотен.Не помня кой е сценариста,но филма е глътка свеж въздух.Не е филм за всеки де - който не иска да мисли да гледа Жан Клод Ван Дам, или Стивън Сегал - по диемата ги повтарят редовно...
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз много отвратителен станал бря.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам го е от играта, ама не го беше срам да взема парите и да гради име, а? :) Ей, такива стеснителни най-много ми допадат, дето ги е срам.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Като чета как пращиш от шастие, по-добре спри да обиждаш. Брех.