Джеси Нелсън от Little Mix: Гладувах, за да угодя на другите

Ето какво разкри тя
26 фев 2021 11:58, Ивета Иванова
16
Джеси Нелсън от Little Mix: Гладувах, за да угодя на другите
Снимка: БГНЕС

Джеси Нелсън, която в края на 2020 г. обяви, че напуска Little Mix, разкри, че е имала огромни проблеми, докато е била в момичешката група.

Тя казва, че е изгубила години от живота си, за да угоди на другите хора и гладувала, за да бъде размер S и да се пребори с излишните килограми.
 
29-годишната певица сподели снимка в Instagram, на която показва как лежи на пода след тренировка. На снимката тя е със спортно облекло и изглежда много слаба.
 
"Просто видях как тази снимка се появи в нюзфийда ми и ме накара да се чувствам толкова тъжна. В деня, в който беше направена снимката, спомнях си, че ходих във фитнеса с моя мениджър, стоях пред огледалото и казвах: "Боже, толкова съм дебела, искам краката ми да изглеждат така" и притиснах кожата си така, че да опитам да оформя пространство между бедрата ми, защото искрено вярвах, че да бъда кльощава, ще ме направи по-щастлива. И дори когато стигнах размер S, след като гладувах, все още не бях щастлива. Тормозих се психически всеки ден, за да опитам да угодя на другите. Отне ми 10 години да осъзная, че аз съм единственият човек, на когото трябва да угодя", написа звездата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
joe преди 3 години
За всеки е различно. Аз съм 1,85 и тежа 97 кг, но нося 47 обувки и съм с много големи кости, и не изглеждам с наднормено тегло. Нито имам шкембе, нито паласки, нито гуша. Имам познат, който е висок ,колкото мен, с много тънки кости ,тежи 100 кила, но изглежда много зле. С шкембе, гуша. Просто е мек и няма мускули и едри кости.Така че, ако една жена спортува и е висока около 1,70 ,съвсем нормално е да тежи 65-66 килограма.
14
4
 
4
 
! Отговори
Ира Маркова преди 3 години
Винаги най-дебелата се оплаква
13
0
 
4
 
! Отговори
Astarot преди 3 години
Не че имам идея, коя от четирите е тая (сигурно най-лявата), ама това е шоу бизнеса. Ти не си творец, ти си продукт. А продуктът иска хубава опаковка.Когато започне сама да си пише песни и да си ги изпълнява, както и да пробие с това, вече може да си позволи да е, каквато си иска.Затова и Миг Джагър и Стивън Тайлър могат да са си грозни, като неразбъркана салата, обаче Певецът Х, от бой-банда У няма как...
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 10Ти, Митьо Пищова и няколко гейзери шивачодизайнери сте си в клуба тогаз. Мъжете не са педофили - те искат добре оформена жена, която си има дупе, бюст, талия и е секси. 170 на 47 кг. е патологично нездравословно и ненормално ниско тегло за зряла жена. Само ръгу и зъби не е секси, дори да има силиконово надути цици.
11
1
 
0
 
! Отговори
тия на преди 3 години
снимката мноо грозни, май една от Европеидната раса няма, тия дето малко се белеят мязат на Юдеи-Семити, явно продукт на Шикса и Юдеи-Семит!
10
3
 
1
 
! Отговори
до 9 преди 3 години
под 170см над 47 килограма не признавам за жена!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6При 163 ръст едни килограми между 53-65 кг са абсолютно нормални и здравословни. Това дето го описваш ти ( ръста - 110) е манекенски стандарт и няма общо със здравословното, дори в някой случаи би била с поднормено и нездравословно тегло. Тъй че момичето си е много добре,без значение дали е С или М размер.
8
0
 
2
 
! Отговори
анон преди 3 години
До 7Добре де, по коментара ти си личи, че си слаб и строен, с тяло на Аполон. Какво ти пречат дебелите, нещо правят ли ти? Остави ги, проблемът е техен. Щото тая злоба и на тебе ти вреди на сърцето.А между другото аз в тази новина дебели не виждам. Ако 60 кг жена ти се вижда дебела, не е зле да помислиш дали да не си промениш вижданията. Заради такива злобни подмятания много момичета стават анорексички.
7
2
 
1
 
! Отговори
от 6 преди 3 години
забранени са рекламите на цигари, че били вредни.. но масовата пропаганда на безконтролно плюскане - не.
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на тея години и на тази височина трябва да 10 кила надолу, че да няма риск за здравето. С други думи казано, трябва да е 1.76 (тя е 163) висока, че да са и ок 65 кила.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4И според теб на какво тегло трябва да бъде едно момиче? Викаш така както я гледам към 60-65 кг е редно да стане не повече от 35-40 кг за да е хубава.
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименщото много хубаво да си затлъстял и да се тръскат сланини. Как според теб се справя сърцето с тва свръх тегло, а ставите, а...?Крайностите не са хубави, *** като я гледам тая си е двойно на теглото, което трябва и е здравословно да бъде
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко много млади жени са така... И после бум на анорексията, булимията и всякакви други хранителни разстройства.И защо? Защото някой, като вече покойният Карл Лагерфелд, ти е внушил, че ако си с 2кг отгоре не ставаш за нищо и или трябва да гладуваш до смърт или да си прережем вените, че си дебела.Пълно безумие, особено що се отнася до момичета на 12-13 години!
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе остай го тва, не мога да разбера що се пропагандира дебелотия.. оня ден прецъквах тв, попаднах на предаване за 300кг-ви задокеанци. Тва ли ви е мярката за щастие, да плюскащ докато заприличаш на кит. Да не говорим пък за здравето...
1
4
 
10
 
! Отговори
блек ливе мада преди 3 години
Бедното момиче, подлагали са го на ужасяващи лишения само за да угодят на белите насилници и расисти.