Принц Хари притеснен да не се повтори историята с майка му

Ето какво заяви той за напускането на кралското семейство
2 мар 2021 23:20, Ивета Иванова
39
Принц Хари притеснен да не се повтори историята с майка му
Снимка: БГНЕС

Принц Хари казва, че е много благодарен, че има съпругата си Меган Маркъл и че тя е до него в тези невероятно трудни времена.

Той признава, че не може да си представи колко трудно е било за неговата майка, принцеса Даяна, когато тя се е отказала от кралската си титла и се развела с принц Чарлз през 1996 г. Даяна умира в автомобилна катастрофа на 31 август 1997 г.
 
Хари и Меган обявиха, че се отказват от кралските си задължения в началото на 2020 г. и после отидоха да живеят в САЩ.
 
"Най-голямото ми притеснение беше историята да не се повтори. Аз просто съм наистина облекчен и щастлив да седя тук, да говоря с теб, докато жена ми е до мен", споделя принцът в тийзър към интервюто на двойката за предаването на Опра Уинфри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
Люба преди 3 години
Какво общо има Даяна с Меган? Даяна пренебрегна кралската охрана,която е имала винаги и се доверила на арабският си любовник.Катастрофа,фатална за Даяна! Меган показа пълна липса на възпитание,уважение и класа ,вулгарна демонстрация на скъпи тоалети,бижута и желание за показ колко е алчна! Хари жалък малък мъж обвзет от похот!
28
1
 
1
 
! Отговори
Тоско преди 3 години
Аз пък търпеливо си чакам момента, в който престонаследника ще си доведе мъж за женитба.
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До TotoДа. Точно така е. Една пресметлива, обиграна, и не- добре възпитана жена, с болестно амбициозна мания за показност, слава, пари. Пред нея Хари изглежда като малкото кученце haz, к. задоволява всички капризи на хистеричната си жена.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се оправят. Иде ми, дойде ми. Искат само благата на Англия да ползват. Ролята на Кралските семейства, извън демократичните пустини, е да развличат населението с театрални сценки от миналите векове.
25
1
 
18
 
! Отговори
Toto преди 3 години
Меган е средностатистическа ***, развела се с един балък, прибрала му парите, сега си е хванала нов. След време ще се изкара малтретирана, унижавана, ще започне да съди принцчето, и семейството за да прикрият скандала ще я напълнят с пари. Рижко си няма на идея какво го чака.
24
2
 
11
 
! Отговори
Блага преди 3 години
Всичко е замислено от Меган! Тя завижда на Кейт, която има голямо семейство ,ще стане кралица и Меган трябва да й се поклони.Съдбата на Даяна определи Чарлз с изневерите си и развода,какво общо има с Меган. Живееха царски живот без да са изработени едно пени,Меган харчи като за Световно за скъпи тоалети,къщи,а искат баба да плаща! Но баба каза "трябва да работиш за Монархията,а не тя за теб"! Точка!
23
2
 
8
 
! Отговори
БАТ САЛИ преди 3 години
БАБА ОБИЧА , АМА НЕ ПРОЩАВАААА !!!!
22
1
 
0
 
! Отговори
Попай преди 3 години
Да не се влюби в арабски принц?
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не се приближават до мостове
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бъде спокоен принца! Нещата с Даяна тогава бяха други!-:) Короната не можа да преглътне,че Даяна си извоюва тогава свободата сама!-:)
19
12
 
13
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
Само дето това което не се говори и не се споменава е, че бабата-рептил го прокуди и му отне титлите заради неггърката, от нищо не се е отказвал, но който е тръгнал срещу рептила не е видял бял свят. За тва да си стои там далеч от Лондон и да не дава много интервюта, че и майка му много почна да й знае устата малко преди да се разходи до Париж ;)
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офф, да им имам проблемите... Къде и как да си похарчат парите
17
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви глупости пишете, човека иска да си живее живота без протокол. Само простотии сте изписали, "колко хора, еди кво си, не знам си що си". Ало, справедливост никога не е имало, Хари просто си се кефи на живота, далече от всякакви кралщини. що не кажете, че Меси има половин милиард евра само за четри години от ритнитопковщини, ами тръгнали на Хари да баят.
16
8
 
16
 
! Отговори
Аз не разбрах преди 3 години
Да не отиде при арабите да я шибaT ли как? Щот тя историята на майка му е такава. Отиде при цъpните да я порят кат риба и да я пълнят кат агне. Иначе Мегън кат гледам си е палавка, може и да се повтори история. Араб ногуибе, араб ногу плаща.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе да внимават как шофират, най-вече в тунелите, че... Да не се окаже, че Меги поразително много прилича на лейди Ди.Хари няма да го самокатастрофират, че си е "на баба момчето", но Меги само няколко пъти да ги нервира и е готова.
14
18
 
7
 
! Отговори
!!!! преди 3 години
Да е жив и здрав Хари и хубавата му американска жена Мегън и да стоят по-далече от това рептилско гнездо................кралския дворец...............защото службите могат да ги унищожат и двамата!!!
13
11
 
15
 
! Отговори
NB преди 3 години
Да, Хари знае, че майка му е убита от тайните служби на Англия по поръка на дъртата рептилка баба му кралицата Елизабета Втора!!!
12
6
 
37
 
! Отговори
Истината е преди 3 години
Че неговата Пепеляшка не се справи,а толкова драпаше да попадне в семейството на принца.Брат му ,който има до себе си жена от класа си живее нормално и не е седнал да се оплаква!
11
3
 
9
 
! Отговори
спокойно преди 3 години
Никой няма да го гръмне, ако не се опита да узурпира трона.
10
6
 
20
 
! Отговори
Бе Си Ло преди 3 години
Явно Хари е наясно,че зад смъртта на майка му ,а и не само нейната стоят МИ-6,един любител на камили и един дърт рептил.