Новите снимки на Тита - с фотошоп или истински филъри?

На тях тя е с по-плътни устни и чип нос
3 мар 2021 09:12, Иванка Гъркова
39
Новите снимки на Тита - с фотошоп или истински филъри?
БГНЕС

Има ли Тита филъри в устните? Това се питат фенове на младата певица след като тя качи снимки в Instagram, на които е неузнаваема. На тях 21-годишната изпълнителка изглежда доста различно, като си личи, че е прибегнала до някои разкрасителни процедури на лицето.

На едно от селфитата певицата е в колата си, като носът и устните ѝ са променени. Именно това накара много от феновете ѝ да я разкритикуват за това, че се е „тунинговала“, а дори не е имала нужда.
 
„Божее, това Тита ли е? Аз съм в потрес! Каква е тая мания, да си сменяте физиономиите, мисля, че си достатъчно красива, без корекции, филтри и какво ли не! Тук на тази снимка аз виждам Андреа и хилядите клонинги на нея!!“, пише почитателка на Тита. Друга пък продължава:

„Абе това да не е нещо заразно, станеш ли известен и почваш с „тунинговането“ и няма спирка. Толкова си прекрасна, когато си себе си – Христина от Силистра“.
 
Как изглежда изпълнителката и има ли корекции по лицето си, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кифла..с мармалад!Кажете за някое научно постижение...за трудов успех на някой работник..!Само с парцалеси и мутреси ни занимавате
4
1
 
24
 
! Отговори
haha преди 3 години
Да, продължавайте да занимавате света с някакви 20-годишни посредствени певици, за които е по-важно как изглеждат гърдите им или устните им от това дали могат да пеят. Интересно ми е каква каша е в главите им, за да си вярват, че са звезди и много специални.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е важно да се открие истината на този въпрос
2
0
 
10
 
! Отговори
та така преди 3 години
от устните и се интересуват мечовците , на мен не ми дреме .
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя е тази и защо ни занимавате с нея ?