Семейството на Алек и Хилария Болдуин се увеличи

Съпрузите посрещнаха бебе номер шест
3 мар 2021 21:10, Иванка Гъркова
13
Семейството на Алек и Хилария Болдуин се увеличи
Снимка: БГНЕС

Пълна къща с деца. Това е мечтата на Хилария Болдуин, която след като роди шестото си дете, не спря с опитите за ново попълнение в семейството. Близо 6 месеца от появата на бял свят на сина ѝ Еду, тя вече държи ново пеленаче в ръцете си.

Йога инструкторката сподели нова снимка в Instagram, с която изненада последователите си с това, че вече има още едно дете. Към нея тя е написала 7, и е поставила емотиконка на сърце. По-късно публикува нова, с която представи малката Лусия. 

Г-жа Болдуин не коментира дали второто момиченце в семейството е родено от сурогатна майка или осиновено от сиропиталище, но от публикацията ѝ се разбира, че ще бъде много обичано с по-големите си братчета и една сестра.

"Влюбени сме в дъщеря си Лусия. Точно като  нейните братя и сестри, ти си сбъдната сбъдната мечта", написа щастливата майка.

Вижте още за голямото семейство на Алек Болдуин в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имат достатъчно пари и време да си осиновят колкото си искат деца.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече през 5 месеца ли взеха да се забременяват холивудските звИзди?! Или, което е по вероятно, това дете е родено от някоя друга жена?!
2
1
 
6
 
! Отговори
Асен преди 3 години
Не може да стъпи на малкия пръст на Ким Бейсинджър.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не разбрах: Посрещнали бебе 6. След предното бебе, пак 6, опитите продължавали. 6 месеца след него, то се родило. В инстаграм написали "7"