Венци Мицов влезе в болница с коронавирус

Музикантът се ваксинирал преди 10-на дни
93
Венци Мицов влезе в болница с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Музикантът Венци Мицов е постъпил в Александровска болница, след като е дал положителен тест. Той съобщи, че има и пневмобия. Той се определи като Марко Тотев, тъй като си сложил преди десетина дни ваксина срещу вируса.

"Това е Марко Тотев. Той имаше добри намерения. На 20 отиде да се ваксинира, за да пази околните и себе си от COVID-19. Кой да знае, че докато е чакал да се ваксинира, Марко Тотев ще се зарази с това, срещу което се ваксинира.

Няколко дни по- късно, след като температурата не спадаше, Марко Тотев си направи изследвания, сред които PCR тест и скенер.

И познайте какъв беше резултата - ковидче и пневмония.

Днес Марко Тотев лежи в ковид отделението в Александровска, получава коктейл от антибиотици и всякакви други знайни и незнайни медикаменти.

Пазете се! Човек вече не знае къде ще я залепи тая гад..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нивото на образованието ни явно е под нулата щом хората си мислят, че могат да се заразят от ваксина. През живота ни (особено в детството) са ни бити огромен брой ваксини. Срамно е да не знаете как функционират. Вече една година се говори за ваксините против ковид, има достатъчно информация. Не е нужна научна степен, а базови познания по биология и обща култура. Само да добавя, че никой не определя хората с положителен тест и без симптоми като болни. Те не са болни, а заразени.
78
6
 
2
 
! Отговори
ИЗВОДЧЕ преди 3 години
До: номер 80Честно казано, не разбирам по-добре ли е да развиеш симптоми от ваксина, с 39 градуса температура и болки по тялото, отколкото да се окажеш с положителен PCR тест, ама да ти няма нищо???Честно казано, не разбирам! Ей, Бога ми, не разбирам!Защото буквално преди дни научих за такива - с положителни тестове, ама им няма НИЩО! НИЩИЧКО!!!От какво са "болни"???!!!
77
2
 
1
 
! Отговори
ИЗВОДЧЕ преди 3 години
До: номер 80Аз ти говоря за ваксина на АстраЗенека, а не на ПфайзерБионтех, която е по-добра.Обаче явно е за богоизбрани.Каквото ти сложат - това.Няма значение какво си чел. Аз ти казвам какво съм видял.От тази ваксина масово проявиха симптоми, а това не е нормално.Може да е от вектора преносител, не влизам в подтобности, само ти казвам какво видях. Но ако си фен на АстраЗенека, няма сила която да те спре! Действай! Ама на своя глава!
76
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИЗВОДЧЕ:НЕ МОЖЕМ да се разболеем от Ковид от ваксина. В нея няма жив вирус,който да се репликира. Температурата и треската са реакци яна организма срещу вирусния протеин. Тов ае различно от инфектиране с вируса.
75
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксината си е чисто заразяване с коронавирус и нищо повече!След като сте се ваксинирали (ако сте такива фенове), направете си труда за един PCR тест и ще видите, че ще излезете позитивни!!!Бас искате ли?!
74
12
 
2
 
! Отговори
ИЗВОДЧЕ: преди 3 години
Може да се разболеете и от ваксина срещу коронавирус!Всички ваксинирани с ваксината на АстраЗенека които познавам, с изключение на двама, проявиха симптомите на COVID19, All Inclusive!Тоест кихане, кашляне, втрисане, висока температура, болки по тялото, абе всички екстри!!!Аз им викам че ще се разболеят, ама те зомбирани, викат а, щом проявяваме симптомите, значи ваксината действа!Ми разболейте се зомбита, белким така по-бързо се приключи! Но ако стигнете до болница сами сте си виновни!
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е повече "политик", отколкото музикант...
72
2
 
5
 
! Отговори
Коча преди 3 години
Марко Тотев бил болен от "пневмобия"! Хахаха
71
9
 
10
 
! Отговори
От Берлин преди 3 години
Тук има няколко случая, където старите хора са тествани дни преди да ги боцнат... След,, боцкабето" няколко се разболяват тежко и, като ги тестват, се оказват всички с ковид...Но, всичко се скрива и служебния лекар пише в официалният смъртен акт, че са умрели от Корона.. Та така!
70
2
 
6
 
! Отговори
Менто преди 3 години
Менци Вицов - троен туууулуууууп намазал покрай партийните субсидии за свиневъдство .!.
69
13
 
21
 
! Отговори
Nemarko totev преди 3 години
Марко тотев се е заразил от ваксината! И това е ясно на милиони хора! Марко тотев ако не взимаше пари, за да лъже хората колко е хубава ваксината, ако си бе седял мирно без да се съгласява да го "ваксинират", по скоро генно-модифицират, нямаше сега да лежи в болница с пневмония!
68
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От коя ваксина се е заразил? От Астрата или от Пфайзер?
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И идея си нямам кой е този, но му стискам палци да се оправи по-скоро!
66
1
 
18
 
! Отговори
бай х-- преди 3 години
Дъж се, Венци! Пожелавам ти късмет!
65
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А нещо за високо кръвно налягане споменава ли се? Че музикантите обичат хубавата маса и чашката....
64
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи и Венци Мицов го хвана Ковид,лошо ! А някой знае ли кой е Венци Мицов ?
63
2
 
4
 
! Отговори
dmx преди 3 години
Направо се е умилил от себе си
62
8
 
13
 
! Отговори
С такава маска, преди 3 години
все едно е без такава. Маската е не да не се заразим, а да не заразим някого, ако вече сме носители на вируса! Тя спира само нашите капки при издишване. От тази клапа, въздухът излита с по голяма скорост, отколкото ако сме без маска. И този е *** като началника си Витков! Пак за власт се натискат!?
61
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакал да се ваксинира, ама докато чакал бил болен... Абе, Венци, ти акъл имаш ли? И аз се ваксинирах и си правих точно преди ваксината (в същия момент) антигенен тест... Имал температура. Температурата се качва сигурно 2 седмици след заразата. Бързият антигенен тест отчита буквално часове, след като си се заразил...
60
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охоо, пътник. Много е дебел, няма да оцелее.