Меган Маркъл към кралското семейство: Няма да мълча

Дворът имал активна роля в разпространяването на лъжи за нея и Хари
4 мар 2021 17:00, Елка Василева
86
Меган Маркъл към кралското семейство: Няма да мълча
Снимка: архив, БГНЕС

Меган Маркъл - херцогинята на Съсекс, заяви, че не могат да очакват от нея да мълчи, ако кралското семейство играе активна роля в разпространяване на „вечни лъжи“ за нея и съпруга ѝ принц Хари.

В интервю за известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри, което ще бъде излъчено в Съединените щати в неделя, Меган Маркъл била запитана как би се почувствала, когато от кралския двор чуят да говори за „нейната истина“.

Още по темата

Херцогинята на Съсекс отговорила, че не могат да очакват след всичко случило се те да мълчат, при положение, че кралското семейство има активна роля в разпространяването на лъжите.

Меган допълнила, че дори и това да доведе до загуба на „неща“, както се е изразила, то много вече е било загубено, предаде БНР.

Бъкингамският дворец провежда разследване на твърденията, че Меган е тормозила персонал на кралското семейство. „Таймс“ пише, че е било направено оплакване през октомври 2018 г., след като Меган и Хари са напускали двореца Кенсигтън през май същата година.

Има изтекла информация, че Меган изгонила двама лични асистенти от домакинството и нанесла „морална травма“ на трети.

Херцогът и херцогинята на Съсекс прекратиха ролята си като високопоставени членове на кралското семейство през март 2020 година и сега живеят в Калифорния.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичам ви братя и сестри расисти... само така!!! Белите при белите ,другите другаде
41
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меганче,да не катастрофираш нейде сама?!!?!?!
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жабчо ще се осъзнае ама късно
39
3
 
25
 
! Отговори
Elizabeth II преди 3 години
Катастрофи с коли, падащи самолет, потъващи яхти....схващах ли мило мое негърче?
38
3
 
19
 
! Отговори
Божков от Дубай преди 3 години
Тази рено меган е много противна
37
2
 
0
 
! Отговори
Няма как да стане! преди 3 години
Няма как да стане бате да го оставя к.а.у.н патки да пасе! Ония от север нема да го остави аз и да го оставя, ама ще ям шамари ако го оставя!
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като сестра си скандалджийка.
35
1
 
3
 
! Отговори
Как бе бате? преди 3 години
Как да го оставя? Нарушиха закона и цялата приемственост заради тоя к.а.у.н клоун и отрязаха бързата писта на много хора по стария закон, че беше гранична година - и стаж и приемственост и научна разработка - прекарахте ме, заради тоя уличник! Вие може много да ме не харесвате мене и си има причина и аз знам и вие знаете колко сте го втасали, аз нещем повече да се разправям с вас щом министъра на културата не иска да развали тоя конкурс, обаче тоя няма го оставя!
34
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
как преведохте "вечни лъжи" ?? По- добре "нескончаеми лъжи", "постоянни лъжи" и т.н. Вечни истини има, ама вечни лъжи?Иначе много нагла излезе снахичката, да и се неначудиш дали сама си вярва на мелодрамите. Имение за14 млн, гардероб за милион, бижута, детегледачки и постоянно многострадална Геновева
33
2
 
7
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
А да му яде кралското пате (т.е. херцогското) можа и не се оплакваше, нали?
32
2
 
2
 
! Отговори
Аз ли? преди 3 години
Аз разсъждавам върху един дзен будистки коан тия дни, не *** - "Небесният път е искрен и възвишен, земният път е твърд и неподвижен, човешкият път е спокоен и уверен, под и над небето вечен мир съществува." Разсъждавам и по-други въпроси, че никъде този коан не отрича "Каквото посееш, това ще жънеш." И си мисля, че двама го знаят тоя закон, ама единия го прилага много жестоко! Коан е задача поставена за решаване само знам, че "Ощеееее малкоооо ..." си взе жена досущ като вас ... г-н Павлов!
31
4
 
22
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Де нелепа катастрофа в тунел, де...
30
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Куче да е от сой да е, казвт хората. Тези кралски фамилии трябва да внимават с кого се сродяват с техните правила и традиции, защото е явно, че някакви измислени, простовати, американски актриси не се вписват в пейзажа!
29
1
 
7
 
! Отговори
11 преди 3 години
Тез па кви са?
28
2
 
31
 
! Отговори
Елизабет II преди 3 години
Катастрофите с коли са често явление, но напоследък и самолетните взеха да зачестяват.
27
3
 
19
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Кралското семейство към Меган Маркъл: Приятно пътуване с S-класа в тунел.
26
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Меган мачкай дъртите рептили, изкарай им мръсното бельо наяве. Аман от богопомазани.
25
4
 
17
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Стига с тези отживели неща.царе и царици,крале и кралици....и херцози.и...и...все едно чета Александър Дюма.Обикновенни хора като нас нищо повече.На Хари му писна от превземки и измислени важности и си живее живота като обикновен човек,какъвто в същност е...Като ги гледам по ТВ как стоят на опашка,да зърнат някой...Знатен Член на фамилията че и плачат от радост,на моменти сякаш сме в Северна Корея.Много щур народ има..
24
6
 
38
 
! Отговори
Рембо преди 3 години
Дет' се вика, важна е и боята, и маята! На тая и боята и маята й не струват!
23
6
 
46
 
! Отговори
Рашко преди 3 години
Само в приказките Пепеляшка може да стане принцеса. Истинските принцеси се възпитават като такива от деца, в строго определена среда. Не става да вземеш една па*авра от улицата и да я направиш принцеса!