Меган Маркъл към кралското семейство: Няма да мълча

Дворът имал активна роля в разпространяването на лъжи за нея и Хари
4 мар 2021 17:00, Елка Василева
86
Меган Маркъл към кралското семейство: Няма да мълча
Снимка: архив, БГНЕС

Меган Маркъл - херцогинята на Съсекс, заяви, че не могат да очакват от нея да мълчи, ако кралското семейство играе активна роля в разпространяване на „вечни лъжи“ за нея и съпруга ѝ принц Хари.

В интервю за известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри, което ще бъде излъчено в Съединените щати в неделя, Меган Маркъл била запитана как би се почувствала, когато от кралския двор чуят да говори за „нейната истина“.

Още по темата

Херцогинята на Съсекс отговорила, че не могат да очакват след всичко случило се те да мълчат, при положение, че кралското семейство има активна роля в разпространяването на лъжите.

Меган допълнила, че дори и това да доведе до загуба на „неща“, както се е изразила, то много вече е било загубено, предаде БНР.

Бъкингамският дворец провежда разследване на твърденията, че Меган е тормозила персонал на кралското семейство. „Таймс“ пише, че е било направено оплакване през октомври 2018 г., след като Меган и Хари са напускали двореца Кенсигтън през май същата година.

Има изтекла информация, че Меган изгонила двама лични асистенти от домакинството и нанесла „морална травма“ на трети.

Херцогът и херцогинята на Съсекс прекратиха ролята си като високопоставени членове на кралското семейство през март 2020 година и сега живеят в Калифорния.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да 21 Даяна издържа по дълго поне,а това смесеното се омъжи колкото да си направи ПР за година две и до там ....и си мисли, че до края ще е актуална и ще прави пари ,ама на хората им стават ясни вече евтините трикове. Дето се казва хубава работа ама ц......
21
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж избягаха от там, че искат да ги оставят на спокойствие и да си живеят живота извън светлините на прожектора като нормално семейство пък тръгнали интервю да дават и то при опра уинфри една от най големите. Лицемери. Жадна за внимание женичка. Сякаш не е била наясно какво я очаква като се омъжва за принц
20
6
 
48
 
! Отговори
Емо преди 3 години
Нямало да мълчи....Че тя не си е затваряла устата, откакто се омъжи.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'Щот не съм много по тези жълтите, та от кога съдят за "игнориране" и "морални щети"? Последното особено ми е интересно какво точно е станало.Иначе, добре че отидоха в САЩ, там по-трудно ще ги катастрофират.
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази ще излезе по-вироглава от Даяна, а стария змей въпреки, че е в болница е жив.
17
8
 
23
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Дайте на диваците да си казват какво мислят за белите, но най напред им дайте бюра със заплати! Също така, не е тайна - че от смесените бракове се раждат хибриди, по лоши и от диваците. Това е и цалта на дявола Яхве.
16
3
 
19
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Днес няма ли новини от производителите на ваксини, та всички експерти по ковид са се обърнали към втората си специалност - кралски етикет във Великобритания?
15
5
 
27
 
! Отговори
Весо преди 3 години
Плейметката си хвана плазмодий, води го за носа и си намери за дълго трибуна за приказки. Кралско не кралско семейство и те са хора - но мъжете им са все безполови.
14
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си е правила сметката американката. Един е животът в САЩ и друг в Англия. Има си традиции, които трябва да се спазват. Иначе....лошо...Ако беше пък се омъжила за арабски принц?.......А!!!????
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да избягва подлези и безистени в близките седмици.
12
5
 
54
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Тази е много противна и с поведението си, и с изказванията си. Не може всички да казват, че е зла, и тя да обяснява, че е заговор.
11
8
 
7
 
! Отговори
факт преди 3 години
Тези тримата служители са агенти на дъртата баба... Ако рижавия не е заченат от Чарлз, има риск да изиграе роля на узурпатор на трона. Мулатката може да лае, но баба дъртата хапе и разкъсва яко. Пример с Даяна. Според мен, нарочно го чифтосаха с афромулатоамериканка, за да се омърси още повече грозния с тази грозната. Изненадващо ще е ако детенцето Арчи излезе красиво. Другите дечица са копия на баба дъртата кралица, а тя реално им е прабаба.
10
4
 
38
 
! Отговори
15712 преди 3 години
Имаше съобщения, че е прогонила няколко души от изпитаните служители в кралския двор. Конфликтът с кейт мидълтън започна от намесата на Мегън в отнощнеято на семейството на Уилям към персонала. Тази, която така не можа да усвои елементарни правила от дворцовия етикет, си позволи да ги поучава да бъдат по-строги. Сега е предизвикателна, защото се страхува от отмъщение. Тя сама ще се препъне, защото няма безнаказани безобразия. А тя за съвсем кратко време натвори доста.
9
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пази Боже сляпо да прогледне ! - тея златотърсачките от "сой" са най-комплексирани ,искат света да се върти около тях ,унижават прислугата то фасони то претенции ,и нашите мутреси са същите - нощно време богатия се гаври с тях , ядът му акитата ,а после се мета на джипа и избива комплекси.
8
3
 
53
 
! Отговори
МеГанчо преди 3 години
Това момиче смята, че се е омъжило в съседната махала и ще мрънка и крещи да я чуят всички като се скара със свекървата. Да внимава само да не катастрофира скоро. Кралските семейства не гледат на останалите хора като на равни, а на нея сигурно не гледат и като на човек. Да е мислила като се е женила.
7
3
 
23
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Показа ли си вече рогцата Мегъна?Абе жена е все пак!Каква кралска драма драги зрители!Ах каква безкрайна кралска драма!
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така става като измениш на кралската традиция и не вземеш братовчетка за жена
5
1
 
31
 
! Отговори
Храни преди 3 години
Куче да те лае.
4
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много наедряла , Харито ще я остави като роди второто и гъзаа и стане като ремъркв
3
3
 
36
 
! Отговори
Зори преди 3 години
Тая е за психиатър...милата