Марк Джейкъбс се похвали, че се е имунизирал

Дизайнерът го направи със стилно селфи
5 мар 2021 20:40, Иванка Гъркова
7
Марк Джейкъбс се похвали, че се е имунизирал
Снимка: БГНЕС

Марк Джейкъбс е поредната известна личност, която се ваксинира срещу COVID-19. Известният дизайнер сподели селфи от медицинския кабинет, като уточни, че са му поставили инжекция на фармацевтичната компания Pfizer.

Бившият творчески директор на Louis Vuitton показа стилна визия. Той седи на стола в болницата с яркорозов панталон, тънък черно-бял шал със щампа и черна блуза на Rick Owens, която е вдигнал нагоре. На краката си той има кожени ботуши на висок ток.

С хаштаговете към публикацията Джейкъбс изразява признателността си към медицинските работници на първа линия и напомня на последователите си да бъдат благодарни, а не хейтъри.

„Боже мой, болеше ли?“, „Аз ще получа моята ваксина в понеделник“, пишат под кадъра, на който медицинската сестра инжектира ваксината на Марк.

57-годишният дизайнер, който в момента управлява успешно своя лейбъл, споделя, че пандемията е променила завинаги модната индустрия.

Вижте как звездата се ваксинира в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ваксинаМарк Джейкъбс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Ал Бънди преди 3 години
Огромна пропаганда за тия ваксини.И то за вирус който досега за 1 година по статистика е засегнал ЕДВА 3% от населението на замята.
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"57-годишният дизайнер, който в момента управлява успешно своя лейбъл, споделя, че пандемията е променила завинаги модната индустрия."Така я промени, че няма какво да си купиш. Минимално зареждане с грозни артикули. Тъжно, но факт.