Меган Маркъл почете принцеса Даяна с бижу

Тя го носи по време на интервюто с Опра Уинфри
20
Меган Маркъл почете принцеса Даяна с бижу
БГНЕС

Феновете на принц Хари и Меган Маркъл с нетърпение броят оставащите дни до 7-и март. Тогава двойката ще седне срещу Опра Уинфри за едно интервю, в което няма забранени теми и въпроси. Преди ден излезе първият трейлър за 90-минутното предаване, като от него става ясно, че принцеса Даяна ще бъде доста обширно зачекната.

В краткия клип принц Хари казва, че е решил да напусне кралското семейство, защото не е искал историята да се повтаря. Майка му – принцеса Даяна – беше многократно преследвана от папараци и подлагана на тормоз от страна на медиите, особено след развода си с принц Чарлз. Хари допълва, че е щастлив от факта, че има човек до себе си в този труден период, защото майка му е трябвало да преминава през него съвсем сама.
 
„Чувствам облекчение да съм тук, да говоря с теб, докато съпругата ми седи до мен. Не мога да си представя какво е било за нея (Даяна), когато е преживяла всичко сама. На нас ни беше изключително трудно да преминем през този период, но поне бяхме един до друг“, казва Хари пред Опра. Принцеса Даяна загина през 1997 година след катастрофа в един от тунелите на Париж. Според официални данни, преследването от папараци е довело до фаталния инцидент.
 
Освен че ще се говори за принцеса Даяна, тя ще бъде до Меган и Хари по друг начин. В краткия клип се вижда с каква визия ще бъде Маркъл за интервюто. Тя е избрала рокля на Armani, върху която е изобразен лотос. Цветето е със специално значение, като символизира възраждането. Според Town & Country, лотосът е чудесен подарък за всеки, който се възстановява от травма или контузия.
 
Още за интервюто на Меган Маркъл и съпруга й Хари ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая госпожа съвсем се зе на сериозно.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** си помисли, че като избяга от кралския двор и ще стане втората Даяна. Да, ама не. Не става така, моме. Требе много акъл и труд, които очевидно ти липсват!
13
1
 
0
 
! Отговори
sherlock преди 3 години
зачекната!!!???
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 7Да, така е. Тя е отсвирила всички, к. не й вършат вече работа, но ...от много сметки сама отсвири себе си. жалко за принца, че се е забъркал с такава невъзпитана, пресметлива и безсърдечна жена.
11
1
 
10
 
! Отговори
Ххх преди 3 години
Каквото и да направи, вече е компрометирана личност, която показа истинската си същност. В такъв труден за фамилията момент тя показа колко алчна е за пари и безчувственото си сърце. С интригантското си поведението, правейки се на боркиня за свобода, се компрометира тотално.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Феновете на принц Хари и Меган Маркъл с нетърпение броят оставащите дни до 7-и март."Фенове? Какво произвеждат тези, за да имат фенове?
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7Лъчезарен лисугер, хахаха. Толкова хищно излъчване има, че чак карикатурно.
8
0
 
6
 
! Отговори
Хирам У Еванс преди 3 години
по мое време "такива" не ги даваха у телевизоро
7
0
 
12
 
! Отговори
Анарх преди 3 години
Кажете нещо и за датското, испанското, нидерландското кралски семейства де! Защо само за тея пишете. Дс не би да сме под британската корона
6
0
 
15
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Не виждаш ли , че тая се е изпокарала с баща си , сестрите си, кралският двор, бившият си мъж. Който не и ходи по косъма е отсвирен.
5
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много лъчезарно момиче, обаче трябва да не говори много много,че ония рептилите ще му видят сметката, като на Даяна.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая е от "Животът на чернокожите има значение" - мадър факърс
3
0
 
17
 
! Отговори
Катун фешън преди 3 години
То грозНо грозно та дрънка
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В този случай службите трябва да организират не следене, а сафари.
1
1
 
12
 
! Отговори
Брееееей... преди 3 години
И ся ко...