Критики и съпричастност към Меган Маркъл след интервюто

Много жени застанаха зад думите й
8 мар 2021 23:00, Иванка Гъркова
105
Критики и съпричастност към Меган Маркъл след интервюто
БГНЕС

Ексклузивното интервю на Меган Маркъл и съпруга ѝ пред Опра Уинфри предизвика противоречиви реакции в интернет. За два часа те споделиха доста от тайните в британския кралски двор, като според първите прогнози, тази им медийна изява ще има „унищожителен ефект“ върху роднините на Хари, който вече не е принц и се радва на свободата си.

Голяма част от телевизиите в САЩ тепърва ще излъчват откровения разказ на двамата, да не говорим, че екипът на CBS е подготвил и нов материал с непоказвани кадри, в които със сигурност има още пикантерии, които целият свят иска да научи.

 
Голяма част от думите на Меган и половинката ѝ разгневиха британците, които са категорични, че въпреки всичко, те не биваше да се изказват толкова грубо за Елизабет Втора и обкръжението ѝ. От друга страна в родината на актрисата са шокирани от това как са се отнасяли към нея, защото е била разведена, с друг цвят на кожата и обикновен произход.
 
„Това беше унищожително интервю. Но истинският удар по институцията е описанието от Хари на това, че брат му и баща му са пленени в капан и от разкритията на Меган, че на няколко пъти е търсила помощ в двореца и всеки път е била отблъсквана. Не е ясно как ще отвърне дворецът. Много от разкритията са твърде лични, за да получат някаква реакция. Що се отнася до вестниците, които двойката толкова ненавижда, ще променят ли тона си? Не е в тяхната природа“, смята Джони Даймънд, който е кореспондент на BBC в британското кралско семейство.
 
Според журналиста Меган и Хари са „обрисували“ един своеобразен портрет на „безчувствени хора, изгубили се в една безсърдечна институция“. Той е на мнение, че с интервюто двамата само ще си навлекат още повече негативно отношение към тях.

Искат продължение на  „The Crown
 
След грандиозния успех на сериала „Короната“, много от зрителите са категорични, че той трябва да има още един сезон, който със сигурност ще има огромна гледаемост. В него Меган Маркъл трябва да изиграе самата себе си.

„Направете „Короната“ сега и Меган трябва да играе Меган“, пише Бес Калб в Twitter.
 
Спор за това как посрещнали Меган в семейството
„Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, защото го обичам“, признава съпругата на Хари, която подобно на принцеса Даяна дори и не подозирала какво я очаква, когато прекрачила прага на новия си дом. Тя обяснява, че не е карала мъжа си да напуска Великобритания.
 
По повод отношенията ѝ с Уилям и Кейт, както и с другите по-известни членове на семейството, потребителите в интернет се разделиха на две. Едни смятат, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж се държели дистанцирано и не опитали да им помогнат, докато други са на мнение, че Меган била доста надменна и не се съобразявала с нищо още от самото начало.
 
„Кейт знаеше, че медиите пишат лъжи за Меган, но не каза нищо, за да я защити!“, пише жена в Twitter.
 
Какво още от интервюто на Меган и Хари впечатли зрителите, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Meghan- chernata Robinja Izaura
29
5
 
5
 
! Отговори
Православен славянин преди 3 години
Гледам коментарите под мен ! Жалка ни съдба българска !
28
1
 
13
 
! Отговори
Православен славянин преди 3 години
Абе вие нормални ли сте ? Какво ни занимавате с проблемите на хора които са обезпечени !
27
22
 
7
 
! Отговори
До 24 горките преди 3 години
Горките? ? ? :) :) :) Меган е милионерка не някоя домашна прислужница като Кейт. А само от това интервю взимат милиони само за няма 2часа седнали в прекрасен двор на приказкиВ момента излъчват интервюто От утре други канали ще се редят да плащат тлъсти пачки за него. Само с едно интервю и стотинка да нямат ще станат милионери
26
2
 
4
 
! Отговори
До 35 преди 3 години
Неграмотен си!
25
6
 
8
 
! Отговори
до 22 преди 3 години
ама ти верно ли си плакал за лейди дайана, хахахаха
24
2
 
39
 
! Отговори
тая църната преди 3 години
като всичките при *** ти, все Расизъм им се привижда - цял континент имат - Африка, ама все сред бели се бутат и все за расизъм говорят!
23
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
....... Безчувствени хора............. Кое му е лъжата. Казаха самата истина.
22
4
 
22
 
! Отговори
До всички наивници преди 3 години
Хари има милиони като пилот на ВВС и наследство ,също милиони от майка му Даяна!Меган има милиони от предишния си брак с продуцент милионер и също има милиони от актьорската си кариера!Тези хора имат договори със спотифаи и нетфликс от интервюто с Опра също взимат хонорари!Тези двамата никога няма да работят! Никога! Каквото и да било! И без издръжка от Великобритания ,никога няма да работят или пък да са бедни и да се лишават от какъвто и да било лукс!
21
5
 
37
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
тоя Принц, можеше да има жена съвършенство, такава за каквато обикновените мъже и в най-смелите си мечти дори не могат да си представят, а той избра жена, която е под стандарта, дори на най-изпадналите мъже... колко ли промит мозък трябва да си?!
20
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОЩЕ ОТ МАЛЪК КОГАТО УБИХА МАЙКА МУ СИ Е ОБЕЩАЛ ЧЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ТЕЗИ ДОЛНИ СЪЩЕСТВА. МЕГАН НЯМА МНОГО ОБЩО ПО СКОРО ТЯ ГО СЛЕДВА ОТКОБКОТО ТОЙ НЕЯ. ТИЯ УБИХА МАЙКА МУ И ВАШАТА МАЙКА ДА УБИЯТ И ВИЯ ЩЕ НАПРАВИТЕ СЪЩОТО.
19
4
 
15
 
! Отговори
Горките преди 3 години
Сега ще се наложи да работят, как ще го понесат не знам
18
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За никой не е тайна че са расистиДобре че са се измъкнали от там но да внимават че онези от Бъкингама са убийци и да не се случи така че да плачем и за тях както го правихме за ЛЕЙДИ ДАЯНА
17
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък четох едни други коментари, в които англичани й се подиграват и я наричат високомерна и лъжкиня.Изобщо всяко чудо за 3 дни, в момента сме още на първия.
16
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познавайки манталитета и гнycнитe вътрешности на ингелизите няма нужда да ми дават доказателства че казват истината особено в тази част в която казват че" придворните" се били притеснявали за цвета на кожата на детето. ГHycни империалисти пoбъpкaни Браво на младата двойка Успех в живота
15
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живота си живеят и така и иначе Само тука *** в делиpиум цъкат глупости за двойката по поръчка на Myмиятa отpoвитeлкa. Дано да дадът на слугитe обещаните паундчета
14
1
 
13
 
! Отговори
Юдеи-Семитите преди 3 години
са взели на мушка Британската Корона!
13
2
 
7
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Много важно!!!!
12
3
 
35
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
И откъде да сме сигурно, че думите в интервюто им са истина а не просто търсене на слава и съпричасност да изкарат някой друг долар, че им спряха финансирането. То и при нас в България всеки приказва всякакви неща особенно политиците и всеки знае със сигурност но никой не представя доказателства. Това си е селска раздумка тяхното разказче каквото си решат да кажат.
11
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Желая им спокойствие, любов, семеен уют и всичко най доброИзмъкнаха се от ноктите на убийците за сега