Приятели защитиха Меган за разследването срещу нея

Те опровергаха твърденията на Бъкингамския дворец
37
Приятели защитиха Меган за разследването срещу нея
БГНЕС

Само няколко дни, след като в The Times беше публикувана статия, в която се твърди, че съпругата на принц Хари е тормозила прислужниците си в Бъкингамския дворец, приятели и колеги застанаха в ъгъла на херцогинята. Според написаното, двама служители са напуснали работата си заради тормоз от страна на Меган, а трети е бил с наранено самочувствие след свада с нея.

В отговор на статията, от Бъкингамският дворец заявиха, че започват разследване, като ще поканят на разговор само прислужниците. Меган Маркъл няма да участва в този процес. Говорител на херцогинята заяви, че това е „грозна атака срещу личността на Меган“. Всичко това се случи само няколко дни преди интервюто на принц Хари и съпругата му пред Опра Уинфри.
 
Кралският биограф Омид Скоби, който е съавтор на книгата „Finding Freedom“, която излезе миналата година, говори с неназовани приятели на Меган. Един от тях казва, че Маркъл и Хари са били наясно, че ситуацията ще стане напрегната преди интервюто им пред Опра. Той допълва, че твърденията за тормоз са „очевиден опит за унищожаване на характера на Маркъл и доста притеснителни“.
 
Сценарист на „Костюмари“ - сериалът, в който Меган играе Рейчъл Зейн от 2011 до 2018 година – също се застъпи за бившата си колежка. „Възможно е херцогинята на Съсекс да е добър човек, който е вкаран в невъобразим свят“, написа Джон Кауан в Twitter. Той допълва, че през трите години, в които е работил с нея, е разбрал, че Маркъл е мил и грижовен човек. „Не знам нищо за сегашното ѝ положение, но заставам на нейна страна“, категоричен е Джон.
 
Както се видя в тийзър за интервюто между Меган и Опра, самата херцогиня твърди, че кралското семейство е имало пръст в разпространението на лъжи за нея и съпруга ѝ. „Не знам как очакват, че след цялото това време ние все още ще мълчим, когато те играят активна роля в разпространяването на фалшива информация за нас“, казва бременната Маркъл.

Кои други известни личности застанаха зад Меган Маркъл, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
23
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Щом приятелите на .ангалката са я защитили, значи край, това е последна инстанция. Давай сега към следващото интервю, да кажеш колко малко ти отпускаха за парцали и обувки.
6
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая мома е изключително отвратителна. За 1-2 пъти става. И за по по вече става ама скришом. Не знам метиските вият ли, като правят секс.
5
1
 
23
 
! Отговори
2618 преди 3 години
Факт е, че доста изпитани служители в кралския двор бяха уволнени от холивудката.Факт е, че тя е напътствала Кейт и Уиля да държат изкъсо персонала си и това е една отпричините за охлаждането в отношенията. Пред хората може да се прави на милосърдна, но вътре в дома си да е тиранична. Да не забравяме, че когато Чарлз я обяви за "волфрамом Меган", тя се почувства поласкана и потвърди, че държи с желязна ръка и прислугата,имъжа си. Факт е, че Хари лично е молил да скрият жалбите на потърпевшите.
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да питат данъкоплатците в ОК колко им е драго да издържат 20-30 по царска линия и дворците им. Сега трябва да са щастливи - да си работят и да си плащат данъците.И тоя муйко, защо заряза Кресида, къде-къде по-свястна беше. Малко сее заблудил, ако си мисли, че една мамуна ще променя държавни дтруктури.
3
0
 
29
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Хари 36 г. мъж чакащ пари от тате Принц Чарлз, а самият Хари има съпруга и очаква да се роди второто му дете.
2
0
 
20
 
! Отговори
:) преди 3 години
Лелиии каква драма :)
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всичко е било наред докато мегън не е започнала да поучава обикновенните британци да се върнат в каменната ера за да не замърсяват докато Мегън лети на частни самолети иначе хората са я приели.